Δυναμική και ανάπτυξη ο απολογισμός του έτους για τη Sky express

Δυναμική και ανάπτυξη ο απολογισμός του έτους για τη Sky express

Η ελληνική αεροπορική εταιρία μέσα σε ένα χρόνο «πέταξε» σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Με πλούσιο απολογισμό συμπληρώνεται ο τελευταίος χρόνος για την SKY express που άνοιξε τα φτερά της για την Ευρώπη με αρχή την Κύπρο, δημιουργώντας ένα σημαντικό διεθνές αεροπορικό δίκτυο για την Ελλάδα που συνδέει δεκάδες χιλιάδες επιβάτες με κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Υλοποιώντας το φιλόδοξο επιχειρησιακό της πρόγραμμα, η αεροπορική εταιρεία, μετά το μεγάλο δίκτυο προορισμών στην Ελλάδα, άνοιξε δρομολόγια για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς εξωτερικού. Mέσα στο 2021 την SKY express υποδέχθηκαν οι Βρυξέλες, το Παρίσι, το Λονδίνο, η Ρώμη και η Λάρνακα, η Νάντη, η Λυών, η Λιλ, το Αμβούργο, το Ντόρτμουντ και το Άμστερνταμ.

Η ανοδική πορεία της εταιρείας και η ανταπόκριση των επιβατών, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για δυναμική επέκταση του πτητικού της έργου ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Το επιβατικό κοινό της εταιρείας θα έχει πλέον στη διάθεσή του περισσότερες επιλογές και δρομολόγια σε ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως τόνισε σε δήλωση του ο κ. Ιωάννης Γρύλος, επικεφαλής της SKY express: “Η SKY express μεγάλωσε, δυνάμωσε, άνοιξε τα φτερά της. Είμαστε υπερήφανοι που εδώ και ένα χρόνο τα αεροπλάνα μας συνδέουν την πατρίδα μας με σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, αλλά και για την ανταπόκριση των επιβατών που για εμάς είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση. Έτσι θα συνεχίσουμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα