ΕΕΝΕ: Η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αιχμή της ανάπτυξης

ΕΕΝΕ: Η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αιχμή της ανάπτυξης

Πραγματοποιείται την Δευτέρα 22 Μαΐου η 4η ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) που φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια ενεργούς παρουσίας και δράσης στην Ελλάδα, οργανώνει την 4η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της με θέμα “Επενδύοντας στο Αύριο: Η ιδιωτική Πρωτοβουλία στην Αιχμή της Ανάκαμψης”, στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα, τη Δευτέρα 22 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα από τις σημαντικότερες οικονομικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περσινή Διάσκεψη παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 επιχειρηματίες, κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας, μέλη διπλωματικών αποστολών, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και στελέχη επιχειρήσεων.

Στην φετινή Διάσκεψη η οποία θα ξεκινήσει με την εισαγωγική ομιλία του Προέδρου της ΕΕΝΕ Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλου, θα υπάρξουν κεντρικές ομιλίες από τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, τον Επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα και τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Κεντρικοί ομιλητές στην ενότητα του Τουρισμού θα είναι η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και η προκάτοχος στο Υπουργείο  Όλγα Κεφαλογιάννη ενώ στην ενότητα που αφορά την διαμόρφωση του ενεργειακού τοπίου κεντρικός ομιλητής είναι ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξανδρος Χαρίτσης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην θεματική ενότητα Ιδιωτικός Τομέας και Εθνική Ανάκαμψη: Υπηρετώντας το μέλλον της χώρας.

Ο  Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου και Πρόεδρος της 24MEDIA, θα μιλήσει σε πάνελ συζήτησης με θεματικό άξονα ”Αναπτυξιακοί Σύμμαχοι: Επενδύσεις, Χρηματοδότηση & η ανασύνταξη της επιχειρηματικότητας”.

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το London School of Economics και το Ελληνικό Παρατηρητήριο (Hellenic Observatory European Institute). Η 24MEDIA στηρίζει επικοινωνιακά, με το ειδησεογραφικό της brand NEWS 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα