Οι οικονομικότερες χρεώσεις ρεύματος για τον μήνα Δεκέμβριο με την αξιοπιστία της ελίν

Οι οικονομικότερες χρεώσεις ρεύματος για τον μήνα Δεκέμβριο με την αξιοπιστία της ελίν
ISTOCK

Η ελίν με γνώμονα την αξιοπιστία της, τη διαφάνεια στις χρεώσεις και το σεβασμό προς τον καταναλωτή παρέχει προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας προσαρμοσμένα για κάθε ανάγκη.

Με την ενεργειακή κρίση σε πλήρη εξέλιξη, το ζήτημα του εντοπισμού της πιο συμφέρουσας και αποδοτικής επιλογής απασχολεί περισσότερο από ποτέ τους καταναλωτές.

Προκειμένου να εντοπίσουν τον πάροχο ενέργειας που προσφέρει τις καλύτερες επιλογές, οι καταναλωτές επιδίδονται σε ένα κυνήγι χαμηλότερης τιμής, ενώ ταυτόχρονα ψάχνουν να βρουν την εταιρεία που θα τους εμπνεύσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

ADVERTISING

Με τους καταναλωτές συχνά να αμφιταλαντεύονται για την αξιοπιστία του κάθε παρόχου στην περίοδο της κρίσης, η ελίν είναι εδώ και συνδυάζει ποιότητα και υπευθυνότητα, με μια σταθερή διαδρομή ευθύνης σε κάθε της δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μια πλήρη ενεργειακή προϊοντική γκάμα όπως και εγγύηση οικονομίας και αξιοπιστίας για τους πελάτες της.

Καθώς αναγνωρίζει την ιδιαίτερη συγκυρία με τις πιέσεις στα νοικοκυριά και την οικονομία από τις τιμές της ενέργειας, το «ελίν electricon» διατηρεί τις χρεώσεις μεταξύ των οικονομικότερων της αγοράς.

Αξιοπιστία, διαφάνεια στις χρεώσεις, συνέπεια - Το τρίπτυχο επιτυχίας της ελίν

Το τρίπτυχο το οποίο όχι μόνο ακολουθεί πιστά αλλά αποτελεί οδηγό για κάθε ενέργεια της ελίν δεν είναι άλλο από το αξιοπιστία - διαφάνεια στις χρεώσεις - συνέπεια.

Η ελίν είναι μια εταιρεία που εισήλθε στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος με το εμπορικό σήμα «ελίν electricon» το 2019 και διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις για όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, σε όλη τη χώρα.

Αυτό που προσφέρει στους καταναλωτές είναι προσωποποιημένες λύσεις για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση με βάση τα καταναλωτικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε πελάτη, ενώ τα προγράμματα που προσφέρει στους καταναλωτές είναι χωρίς καμία χρονική δέσμευση.

Με διαχρονικό στόχο την κάλυψη κάθε σύγχρονης ανάγκης των πελατών της, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα συνδυαστικών προγραμμάτων με το «ελίν aerion» με επιπλέον όφελος κάθε μήνα.

Παράλληλα, παρέχεται ένα ευνοϊκό πλάνο ρύθμισης για τους καταναλωτές, όπως και σταδιακή αποπληρωμή οφειλών, με σεβασμό στις ανάγκες του καταναλωτή.

Ένα ακόμα προνόμιο για όσους επιλέξουν την ελίν είναι η άμεση εξυπηρέτηση και αναζήτηση ενεργειακών λύσεων από το εξειδικευμένο προσωπικό της.

Την ίδια στιγμή, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στον καταναλωτή, λαμβάνει κάθε μήνα τη θετική αναφορά της Ρ.Α.Ε. για την έγκαιρη και εμπρόθεσμη εκπλήρωση των υποχρεώσεων της, ενώ υιοθέτησε άμεσα τις κατευθυντήριες οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής, συνέχισε να προσφέρει τα οικονομικότερα τιμολόγια και μετά τον Αύγουστο του 2022

Η ελίν διαθέτει πολλούς ευέλικτους τρόπους πληρωμής των λογαριασμών, αξιοποιώντας κανάλια όπως την online πλατφόρμα myelin, το livepay.gr, τις πάγιες εντολές πληρωμής και τις πληρωμές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη συγκυρία με τις πιέσεις στα νοικοκυριά και την οικονομία από τις τιμές της ενέργειας, η εταιρεία διατηρεί τις χρεώσεις μεταξύ των οικονομικότερων της αγοράς, ενώ αποτελεί τον οικονομικότερο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας για τον μήνα Δεκέμβριο.

Πολλαπλά οφέλη για το σπίτι ή την επιχείρηση

Η νέα εποχή ενέργειας περνά μέσα από την ελίν, καθώς ο καταναλωτής αποκομίζει πολλαπλά οφέλη για το σπίτι ή την επιχείρησή του, ενώ παράλληλα μπορεί να στηριχθεί στην αξιοπιστία μίας μεγάλης εταιρείας όπως η ελίν.

Κάθε ένα από τα προγράμματα ρεύματος “Power On!” είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες, για κάθε κατηγορία καταναλωτή με απόλυτη υπευθυνότητα και σεβασμό στις εκάστοτε απαιτήσεις ή ιδιαιτερότητες μπορεί να προκύψουν.

Αν λοιπόν αναζητάτε διαφάνεια στις χρεώσεις, που είναι στις χαμηλότερες της αγοράς και παρέχονται με τη συνέπεια μιας αξιόπιστης παρουσίας στο χώρο της ενέργειας, η απάντηση βρίσκεται στο «ελίν electricon».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network