ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επίσημη ρήξη μεταξύ των αδελφών Καλλιτσάντση με αιχμηρή ανακοίνωση

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επίσημη ρήξη μεταξύ των αδελφών Καλλιτσάντση με αιχμηρή ανακοίνωση
Κατασκευή έργου από την ΕΛΛΑΚΤΩΡ (ΕΛΛΑΚΤΩΡ)

Καλλιτσάντσης εναντίον Καλλιτσάντση στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δυο μέρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για την αλλαγή ή όχι διοίκησης. Τι καταλογίζει ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης στον αδελφό του.

Σε σοβαρές καταγγελίες κατά του αδελφού του Αναστάσιου, προχώρησε ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης, ο οποίος είχε παραιτηθεί πριν λίγες εβδομάδες από το ΔΣ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Ο κ. Δημήτρης Καλλιτσάντσης κάνει λόγο για “απόκλιση από τους στόχους της πρωτοβουλίας Change4Ellaktor” και εύχεται η ψηφοφορία κατά την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης να δώσει μια ισχυρή νέα διοίκηση στον Όμιλο.

Η ανακοίνωση του κ. Δ. Καλλιτσάντση

Κατά παρέκκλιση από τις αρχές της κίνησης Change4Ellaktor χωρίς καμία θεσμική πρότερη επαφή, την Τετάρτη 20.01.2021, με εντολή του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ  Αναστασίου Καλλιτσάντση, απώλεσα την ιδιότητα του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, 100% θυγατρικής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. αν και καθ’ ημίσειαν μέτοχος της PEMANOARO Ltd

Αυτά συμβαίνουν ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της 27ης Ιανουαρίου 2021 όπου έχει τεθεί θέμα αλλαγής Διοίκησης του Ομίλου, σε μία περίοδο που η υφιστάμενη Διοίκηση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ προσπαθεί να πείσει ότι υπηρετεί την Αλήθεια, τη Διαφάνεια και την ευλαβική τήρηση των αρχών Εταιρικής Διακυβέρνησης, βασικό στόχο της πρωτοβουλίας Change4Ellaktor που στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουλίου 2018, κέρδισε την εμπιστοσύνη και την ψήφο της πλειοψηφίας των μετόχων.

Η σταδιακή και ουσιαστική απόκλιση από τους στόχους και τους σκοπούς της πρωτοβουλίας Change4Ellaktor, που εξακολουθεί να συντελείται  από τη σημερινή Διοίκηση του Ομίλου, οδήγησε στην επικείμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 27ης Ιανουαρίου 2021, και υπήρξε μία από τις αιτίες των διαφωνιών μου  με την σημερινή Διοίκηση του Αναστασίου Καλλιτσάντση, με κορύφωση την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Εν τούτοις ο σύνδεσμός μου με την Εταιρεία που συμμετείχα μετοχικά και εργάσθηκα συνεχώς για 40 έτη, παραμένει ισχυρός και λυπάμαι βαθιά για την σοβούσα κρίση.

Εύχομαι και πιστεύω ότι η Γενική Συνέλευση της 27ης Ιανουαρίου 2021, θα δώσει μία ισχυρή Νέα Διοίκηση στον Όμιλο που θα αποκαταστήσει την ηρεμία και την συγκέντρωση στο πραγματικό έργο, που θα αποδώσει αξία στους μετόχους, καθοδήγηση και ασφάλεια στους εργαζόμενους, και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και στους πελάτες της Μεγάλης αυτής Εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version