Επεκτείνεται η Public στο Golden Hall

Επεκτείνεται η Public στο Golden Hall
Public Eurokinissi

Πέρα από το φυσικό δίκτυο, η εταιρεία Public επενδύει επίσης στην ενδυνάμωση του ηλεκτρονικού καναλιού λιανικής πώλησης.

Μεγαλύτερη θέση εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall αναμένεται να λάβει η αλυσίδα Public, η οποία μετά την αποχώρηση του καταστήματος Notos Com home, προχωρά σε μίσθωση του συνολικού εμβαδού του καταστήματος.

Έως πρότινος η αλυσίδα λειτουργούσε ως μεγάλο shop in a shop εντός του Notos Con home, καταλαμβάνοντας εμβαδό 1.200 τ.μ. Με την αποχώρηση του ομίλου Notos Com ωστόσο, προχωρά σε νέα συμφωνία μίσθωσης του συνολικού εμβαδού των 3.200 τ.μ. με τη διαχειρίστρια εταιρεία Lamda Development.

Υπενθυμίζεται ότι η Public διαθέτει δίκτυο 51 σημείων πανελλαδικά ενώ μέσα στο 2020 ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση και της αλυσίδας ηλεκτρικών MediaMarkt, η οποία διαθέτει 13 σημεία πώλησης πανελλαδικά.

Η εταιρεία – πέρα από το φυσικό δίκτυο – επενδύει επίσης στην ενδυνάμωση του ηλεκτρονικού καναλιού λιανικής πώλησης. Μετά την ίδρυση του marketplace το 2018 και τη λειτουργία των ηλεκτρονικών καταστημάτων τόσο της ομώνυμης αλυσίδας Public αλλά και εκείνου της αλυσίδας της MediaMarkt, η πλειοψηφία της οποίας αποκτήθηκε στα τέλη του 2019, η διοίκηση της Public προχωρά σε περαιτέρω επενδύσεις. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να δαπανήσει 26 εκατ.ευρώ έως το τέλος του 2021 για την απόκτηση νέων ΙΤ συστημάτων αλλά και τη δημιουργία νέου logistics center. Ειδικότερα, η εταιρία δημιουργεί νέες αποθήκες στον Ασπρόπυργο συνολικού εμβαδού 20.000 τμ, (η οποία μπορεί να επεκταθεί έως στα 33.000 τμ), η οποία θα εξυπηρετεί όλο το ψηφιακό της κανάλι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version