Goody's: Η Ερμού έφυγε, το Σύνταγμα έρχεται

Goody's: Η Ερμού έφυγε, το Σύνταγμα έρχεται

Ποια είναι τα επόμενα βήματα της Goody's. Τι απαντάει η διοίκηση για τα μεμονωμένα καταστήματα που κλείνουν. Δηλώσεις του CEO της MIG, Θανάση Παπανικολάου στο NEWS 247

Ένας "ιστορικός" πόθος όλων των διοικήσεων που πέρασαν από το τιμόνι της Goody's θα γίνει σύντομα πραγματικότητα καθώς η αλυσίδα μετά από 41 χρόνια θα αποκτήσει κατάστημα στην Πλατεία Συντάγματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 πρόκειται για γωνιακό κατάστημα που θα λειτουργήσει σε χώρο που φιλοξενούσε παλαιότερα τραπεζικό υποκατάστημα και φιλοδοξεί να αποτελέσει το flagship της αλυσίδας.  

Σε επικοινωνία που είχε το news247 με τον CEO του τομέα εστίασης της Vivartia, και από την προηγούμενη Δευτέρα CEO και της MIG, κ. Θανάση Παπανικολάου πρόκειται για ένα εμβληματικό σημείο το οποίο δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή να γνωρίσει το νέο πρόσωπο της Goody's μέσα από το concept των Goody's Burger House που αποτελεί και την αναγέννηση της αλυσίδας που ξεκίνησε το 2014.

Goody's: Η Ερμού έφυγε, το Σύνταγμα έρχεται

Η Goody's σήμερα αριθμεί 120 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 80 έχουν μετεξελιχθεί σε Goody’s Burger House, ενώ συνεχίζεται παράλληλα η ανανέωση και των υπολοίπων Goody’s σε Goody’s Burger House με εντατικούς ρυθμούς. Η επιτυχία αυτή έδωσε περαιτέρω ώθηση στη διεθνή ανάπτυξη του σήματος και σε χώρες του εξωτερικού (Σαουδική Αραβία, Κόσοβο, Αλβανία κ.ά.)., με πιο πρόσφατη την είσοδο στην αγορά της Αυστραλίας, μέσω ενός πενταετούς πλάνου ανάπτυξης που προβλέπει τη λειτουργία 10 καταστημάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, ενώ το πρώτο κατάστημα ανοίγει στη Μελβούρνη τον προσεχή Αύγουστο.

Σε ότι αφορά μεμονωμένα περιστατικά κλεισίματος καταστημάτων ο κ. Παπανικολάου, όπως για παράδειγμα το κατάστημα της Ερμού, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα φυσιολογικό φαινόμενο που δεν έχει να κάνει μόνο με την ελληνική αγορά αλλά αποτελεί διεθνές φαινόμενο. "Πάντα θα υπάρχουν καταστήματα που θα κλείνουν. Είτε γιατί οι franchisee που τα είχαν αναπτύξει πριν από τριάντα χρόνια δεν ενδιαφέρονται πια, είτε γιατί τα σημεία που βρίσκονται έχουν ξεπεραστεί, είτε για άλλους λόγους όπως ακριβά ενοίκια (σ.σ. το τελευταίο ήταν ένας από τους λόγους που έκλεισε το κατάστημα στην Ερμού). Εμείς αυτό που κάνουμε σαν Goody's σε αυτές τις περιπτώσεις είναι είτε ερχόμαστε σε επαφές με τους franchisee και αγοράζουμε τα καταστήματα εάν είναι σε καλά σημεία ή φροντίζουμε να τα μεταπωλήσουμε σε άλλους επιχειρηματίες. Παράλληλα φροντίζουμε ώστε καταστήματα που δεν είναι σε 'πιάτσες', γιατί πλέον έχει αλλάξει ο χάρτης των σημείων που συχνάζει η νεολαία, να τα μεταφέρουμε με νέα εικόνα σε πιο επίκαιρα σημεία".

Χαρακτηριστικό είναι η Goody's είναι πλέον σχεδόν σε όλα τα πετυχημένα εμπορικά κέντρα, σε κομβικούς σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινήτων και σε πλοία των μεγαλύτερων εταιρειών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δίκτυο, στα εργοστάσια και στις διοικητικές υπηρεσίες του Ομίλου εστίασης απασχολούνται περισσότερα από 4.100 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Σε αυτά τα δύο ελληνικά εστιατόρια πρέπει να φας μια φορά στη ζωή σου
H Goody's των τεσσάρων ηπείρων!
Η αλήθεια για τα Goody's
SHARE: