Η απάντηση των Burger King στη διαφήμιση των McDonald's είναι επική

Η απάντηση των Burger King στη διαφήμιση των McDonald's είναι επική

Ο τρόπος που βρήκαν τα Burger King για να πικάρουν, τα McDonald's, θα μείνει στην ιστορία (Pics + vid)

Τα McDonald's αποφάσισαν να τοποθετήσουν μια ταμπέλα σε κάποιον δρόμο της Γαλλία, με την οποία παρέχουν οδηγίες στους οδηγούς για το πως μπορούν να φτάσουν στο κοντινότερο εστιατόριο, που φαίνεται να απέχει από το σημείο, σχεδόν 5 χιλιόμετρα.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη στην αντίπαλη εταιρία, το Burger King, που φρόντισε να δώσει την καλύτερη, δυνατή απάντηση.

Η απάντηση των Burger King στη διαφήμιση των McDonald's είναι επική

Έτσι, λοιπόν, τοποθέτησε μια τεράστια ταμπέλα δίπλα από εκείνη του McDonald's, παρέχοντας λεπτομερείς οδηγίες για το πως μπορούν οι πελάτες να προσεγγίσουν το δικό τους κατάστημα.

Στην ογκώδη ταμπέλα περιγράφονται όλες οι στροφές, τα χιλιόμετρα και οι έξοδοι που θα συναντήσουν στην απόσταση που θα διανύσουν οι οδηγοί, προκειμένου να φτάσουν στο δικό τους εστιατόριο, το οποίο απέχει από το σημείο 258 χιλιόμετρα.

 

Και φυσικά δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς φρόντισαν να γυρίσουν το νέο τους διαφημιστικό βασισμένο στην ταμπέλα του "ορκισμένου εχθρού" τους.

Κάπως έτσι, στο, περίπου, ενός λεπτού βίντεο βλέπουμε τους οδηγούς να παρατηρούν κυρίως τη γιγαντιαία ταμπέλα, με αυτή των McDonald's να περνά απαρατήρητη. Όλα αυτά μέχρι που ένα ζευγάρι βλέπει και τις δυο ταμπέλες και αποφασίζει να σταματήσει αρχικά στα McDonald's για να προμηθευτεί καφέ, ώστε να συνεχίσει την πορεία του μέχρι τα Burger King, για να απολαύσει το γεύμα του. Το ευφάνταστο διαφημιστικό κλείνει με το σλόγκαν "McDonald's, ευχαριστούμε που είστε παντού".

Αυτό θα πει διαφημιστική νίκη!

(Πηγή: adweek)

SHARE: