Η Emirates "Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς" στα Air Transport Awards 2018

Η Emirates "Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς" στα Air Transport Awards 2018
ACE PHOTOGRAPHY

Η Emirates κέρδισε τη σημαντική αυτή διάκριση μετά από απόφαση μιας επιτροπής από στελέχη και ειδικούς από διαφορετικούς τομείς της αεροπλοΐας

Η Emirates αναδείχθηκε «Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς» στα Air Transport Awards 2018. O Thierry Antinori, Executive Vice President & Chief Commercial Officer της Emirates παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας.

Μιλώντας για αυτή τη νίκη, ο κ. Antinori δήλωσε: «Είναι τιμή μας που ξεχωρίσαμε στα Air Transport Awards για την αφοσίωσή μας στην τελειότητα. Είμαστε μια πραγματικά πελατο-κεντρική εταιρία σε όλους μας τους τομείς και στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον αέρα και στο έδαφος, επενδύοντας σε έναν υπερσύγχρονο στόλο, σε καινοτόμα προϊόντα και στην ενίσχυση των υπηρεσιών μας. Επίσης, αξιοποιούμε την τεχνολογία σε όλες μας τις λειτουργίες, ώστε να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τις διαρκώς εξελισσόμενες προσδοκίες των επιβατών μας. Το βραβείο αυτό αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και των προσπαθειών των ανθρώπων της Emirates, που κάνουν τη διαφορά καθημερινά, φροντίζοντας τους επιβάτες και κρατώντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας στο ύψιστο επίπεδο».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία, η Emirates είναι η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία του κόσμου, με το δίκτυό της να περιλαμβάνει 159 προορισμούς σε 85 χώρες, ενώ διαθέτει το νεότερο στόλο ευρείας ατράκτου στον κόσμο, αποτελούμενο από αεροσκάφη Boeing 777 και Airbus A380.

Τα Air Transport Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και αφορούν όλα τα σκέλη της βιομηχανίας των αερομεταφορών.

ADVERTISING

SHARE: