Η Emirates διορίζει νέο Διευθυντή για Ελλάδα και Αλβανία

Η Emirates διορίζει νέο Διευθυντή για Ελλάδα και Αλβανία

Η Emirates ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό του Khalid Al Zarooni στη θέση του Διευθυντή της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία

Με 13 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση στο χώρο των αερομεταφορών και του retail banking, ο κύριος Al Zarooni αναλαμβάνει τις δραστηριότητες της Emirates σε Ελλάδα και Αλβανία. Έχοντας ενταχθεί στην Emirates το 2006, στο πλαίσιο του επιτυχημένου προγράμματος Εμπορικής Διοίκησης για υπηκόους ΗΑΕ, η πιο πρόσφατη θέση του στην εταιρεία ήταν ως Διευθυντής του Μαρόκου έως τον Οκτώβριο του 2018.

«Ο διορισμός μου ως νέος Διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, είναι μία εντυπωσιακή πρόκληση και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η σύνδεση που προσφέρει η εταιρεία μεταξύ του Ντουμπάι και της Αθήνας εδώ και 21 χρόνια έχει αποδειχθεί αναμφισβήτητα βιώσιμη. Η Emirates παραμένει προσηλωμένη στην Ελλάδα, τόσο προσφέροντας στους Έλληνες επιβάτες ένα μεγάλο εύρος ταξιδιωτικών επιλογών και πρόσβασης σε προορισμούς και αγορές σε όλο τον κόσμο όσο και μεταφέροντας διεθνείς τουρίστες στη χώρα».

Ο κύριος Al Zarooni σημείωσε: «Η καθημερινή απευθείας πτήση που συνδέει το Ντουμπάι την Αθήνα και τη Νέα Υόρκη 365 μέρες τον χρόνο, προβάλλει τη δύναμη της πόλης ως τουριστικό κέντρο- κάτι το οποίο θα χαρώ πολύ να απολαύσω- ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη συνδεσιμότητά μας».

ADVERTISING

Ο κύριος Al Zarooni είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Γουλβερχάμπτον της Μεγάλης Βρετανίας και διαθέτει εξαιρετικές διοικητικές, ηγετικές, αναλυτικές καθώς και επικοινωνιακές δεξιότητες. Σε συνέχεια της εκπαίδευσής του από την Emirates, διορίστηκε Διευθυντής της Κύπρου από το 2009 ως το 2011, της Ουγκάντας για δύο χρόνια και της Τανζανίας τον Νοέμβριο του 2013.

SHARE:

24Media Network