Η επιτυχημένη συνεργασία 33 χρόνων μεταξύ ΒΙΑΝΕΞ & MSD συνεχίζεται

Η επιτυχημένη συνεργασία 33 χρόνων μεταξύ ΒΙΑΝΕΞ & MSD συνεχίζεται

Η επιτυχημένη συνεργασία 33 χρόνων μεταξύ ΒΙΑΝΕΞ & MSD επισφραγίστηκε με μια εκδήλωση εορτασμού

Την Τρίτη 9/2/2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση εορτασμού των 33 χρόνων συνεχούς συνεργασίας των Εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ και MSD παρουσία των κ.κ. Παύλου Γιαννακόπουλου, Αθανάσιου Γιαννακόπουλου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς και του Διευθύνοντος Συμβούλου της MSD Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας κ. Haseeb Ahmad με συμμετοχή και του προσωπικού των 2 Εταιρειών που έχουν στενή συνεργασία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκε η υπογραφή νέας συμφωνίας με την οποία επεκτείνεται η συνεργασία των δύο εταιρειών και για τα επόμενα χρόνια.

Ο κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος απένειμε τιμητικά αντίγραφο αρχαίου αμφορέα στον κο Haseeb Ahmad , ως έκφραση αναγνώρισης της συμβολής του στη συνεργασία των 2 Εταιρειών, ενώ ο κος Haseeb Ahmad  προσέφερε ένα εντυπωσιακό χειροποίητο μεταλλικό γλυπτό που απεικονίζει δύο αγωνιζόμενους και άψογα συνεργαζόμενους κωπηλάτες σ΄ ένα αγωνιστικό πλοιάριο. Ένας συμβολισμός που αναγνωρίζει την εξαιρετική συνεργασία των 2 Εταιρειών σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εξήρε την στενή συνεργασία που έχουν η ΒΙΑΝΕΞ και η MSD εδώ και 33 χρόνια, η οποία προάγει την δημόσια Υγεία, διασφαλίζει την πρόοδο των δύο Εταιρειών, στηρίζοντας την Εθνική Οικονομία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Μέχρι σήμερα η ΒΙΑΝΕΞ είχε δύο κατηγορίες φαρμακευτικών προϊόντων από την MSD που με επιτυχία διαθέτει στην Ελληνική Αγορά

Α. ΠΡΟΪΌΝΤΑ που διατίθενται αποκλειστικά από την ΒΙΑΝΕΞ όπως FOSAVANCE, ARCOXIA, SINGULAIR, ZOCOR, κ.α.

Στη ομάδα αυτή, με την νέα συμφωνία προστέθηκαν ένα αντιβιοτικό νεότερης γενιάς, ένα νέο φάρμακο για την οστεοπόρωση και 4 γνωστά αντισυλληπτικά φάρμακα.

Β. ΠΡΟΪΟΝΤΑ που διατίθενται από την MSD και συμπροωθούνται με την ΒΙΑΝΕΞ, όπως π.χ. τα EZETROL, INEGY, JANUVIA, JANUMET.

Στη νέα αυτή συμφωνία προβλέπεται στα συμπροωθούμενα προϊόντα να προστεθούν, ένας νέος συνδυασμός υπολιπιδαιμικών φαρμάκων (LIPTUZET), καθώς επίσης και η ΟΜΑΡΙΓΛΙΠΤΙΝΗ για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2»

Από την MSD ο κ.Haseeb Ahmad, τόνισε ότι «η πλέον των τριάντα ετών απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ της MSD και της VIANEX, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Συμπυκνώνει την εστίαση της MSD στην συνεχή ανακάλυψη φαρμάκων που σώζουν ή βελτιώνουν ανθρώπινες ζωές και την επικέντρωση της VIANEX σε αποτελεσματικές θεραπείες προς όφελος των Ελλήνων ασθενών. Σαν αποτέλεσμα είναι πιθανόν ότι κάθε Ελληνική οικογένεια έχει λάβει τουλάχιστον μια φορά ένα από τα πολλά φαρμακευτικά σκευάσματα που αυτή η συνεργασία κατέστησε διαθέσιμα στη χώρα μας. Στο σημερινό περιβάλλον τέτοιες συνεργασίες αποτελούν την απόδειξη της πίστης των δύο εταιρειών ότι είναι δυνατός ένας δρόμος ανάπτυξης που βασίζεται στον ύψιστο επαγγελματισμό των δύο εταιρειών.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα