Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των πληγέντων στην Κω

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλευρό των πληγέντων στην Κω

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προτεραιότητά της αποτελεί η καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν σε ζημιές στις πληγείσες περιοχές καθώς και ότι παρατείνει την πληρωμή ασφάλιστρων συμβολαίων που αφορούν κατοίκους του νησιού.

Η Εθνική Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη άμεσα στην ανάγκη στήριξης των πληγέντων από το σεισμό της 21 Ιουλίου 2017 στο νησί της Κω, προχωρεί σε μία σειρά ενεργειών ανακούφισης των  κατοίκων του νησιού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η εταιρεία ανήκουν:

- Η καταβολή αποζημιώσεων που αφορούν σε ζημιές στις πληγείσες περιοχές.

-  Η παράταση πληρωμής των ασφάλιστρων: Τα ασφάλιστρα των εν ισχύ συμβολαίων, όλων των κλάδων (εκτός του κλάδου Αυτοκινήτων), που αφορούν μόνιμους κατοίκους της νήσου Κω ή κατοικίες και επιχειρήσεις με έδρα την εν λόγω περιοχή και τα οποία πρέπει να καταβληθούν από 21/07/2017 έως 30/09/2017 μπορούν να εξοφληθούν έως 30/11/2017 χωρίς καμία επιβάρυνση ή οποιαδήποτε κύρωση και ασφαλώς με απόλυτη ισχύ των συμβολαίων για το διάστημα αυτό. Τα ασφάλιστρα συμβολαίων του κλάδου Αυτοκινήτων τα οποία έχουν ημερομηνία έναρξης ασφάλισης  από 21/7/2017 έως 30/9/2017 θα μπορούν να εξοφληθούν μέχρι και 15 ημέρες μετά την ημερομηνία οφειλής τους.

- H δημιουργία της ειδικής γραμμής επικοινωνίας (210-9099600) για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιπτώσεων 24 ώρες το 24ωρο. 

Οι ενδιαφερόμενοι για τη χρήση των μέτρων στήριξης μπορούν να απευθυνθούν άμεσα στην παραπάνω γραμμή επικοινωνίας που θα παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες και θα υποδέχεται τα αιτήματα των πληγέντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σεισμός στην Κω: Στα 65 ανέρχονται τα μη κατοικήσιμα σπίτια

Σεισμός στην Κω: Τσιμεντένια ράμπα θα κατασκευαστεί στο λιμάνι

Ισχυροί μετασεισμοί στην Κω

Σεισμός στην Κω: Πανικός και στην Τουρκία. Ψάρια μέσα σε καταστήματα

SHARE: