Η HSBC στηρίζει τις Εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council

Η HSBC στηρίζει τις Εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council

H HSBC, η οποία πρόσφατα ανανέωσε την υπηρεσία U Start!, μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών λύσεων ειδικά διαμορφωμένη για φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στήριξε ως Χορηγός τις Εκθέσεις Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council.

Οι Εκθέσεις πραγματοποιήθηκαν στις 12 & 13 Απριλίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel και στις 14 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Electra Palace.

Η HSBC θα υποστηρίξει και τις επερχόμενες εκθέσεις που θα πραγματοποιήσει το British Council σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αργότερα μέσα στο έτος.

Οι Εκθέσεις, που έχουν καταστεί θεσμός, αποτελούν για όλους εκείνους που επιθυμούν να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο την πλέον κατάλληλη ευκαιρία για να γνωρίσουν από κοντά τα Βρετανικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν προσωπικά με τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης και να λύσουν κάθε απορία που σχετίζεται με τις σπουδές τους. Στη φετινή διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν 19 πανεπιστήμια στην Αθήνα και 8 στη Θεσσαλονίκη.

Η υπηρεσία U Start!

Αφορμή για τη στήριξη της εκδήλωσης αποτελεί η ανανέωση της πρωτοποριακής υπηρεσίας U Start!, την οποία ανακοίνωσε πρόσφατα η HSBC. Ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να ανοίξει το λογαριασμό U Start! στην Ελλάδα και να εξυπηρετείται με ασφάλεια στα πολυάριθμα καταστήματα της HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα U Start! παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως: καταθετικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ιατρική και ταξιδιωτική ασφάλιση. Προσφέρει, επίσης, δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Phone Home, η οποία επιτρέπει επείγουσα ανάληψη μετρητών και αντικατάστασης της κάρτας του φοιτητή, εάν χαθεί ή κλαπεί και επανέκδοση του αριθμού PIN της κάρτας. Επιπλέον, με το U Start! ο φοιτητής αποκτά πρόσβαση στην ολοκληρωμένη υπηρεσία Express Banking και μπορεί να εξυπηρετηθεί είτε online, μέσω της υπηρεσίας Internet Banking από την HSBC, είτε μέσω της υπηρεσίας Phone Banking από την HSBC, καλώντας από σταθερό ή κινητό. Το πακέτο υπηρεσιών U Start! παρέχει, επίσης, δωρεάν τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC (International Student Identity Card), η οποία προσφέρει στους φοιτητές πλήθος προνομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα αλλά και σε 134 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Επικεφαλής του τομέα Retail Banking & Wealth Management και Marketing της HSBC δήλωσε: “Στην HSBC επιδιώκουμε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων να καλύπτουμε το σύνολο των οικονομικών αναγκών των πελατών μας. Για τους γονείς στην Ελλάδα, η στήριξη των σπουδών των παιδιών τους αποτελεί μια από τις πιο βασικές τους προτεραιότητες . Σε αυτό το πλαίσιο ανανεώσαμε την υπηρεσία U Start!, ένα χρήσιμο εργαλείο για τον φοιτητή στο Ηνωμένο Βασίλειο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του και στηρίζουμε τις Εκθέσεις των Βρετανικών πανεπιστημίων.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα