Η Θεσσαλονίκη μπαίνει στην πρίζα

Η Θεσσαλονίκη μπαίνει στην πρίζα

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και προσφέρει στην πόλη προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Ψάχνοντας να βρούμε τις ρίζες του Φυσικού Αερίου Ελληνικής Εταιρείας Ενέργειας ταξιδεύουμε βαθιά στον χρόνο, καθώς για πρώτη φορά συναντάμε την εταιρεία στα μέσα του 19ου αιώνα, στον πρόδρομό της που είναι το εργοστάσιο Φωταερίου. Πιο συγκεκριμένα, το 1857 σηματοδοτείται η έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου με βασική δραστηριότητα τον δημόσιο φωτισμό της πρωτεύουσας του νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους. Η εξέλιξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια είναι συνεχής, υλοποιώντας με σταθερά βήματα το πλάνο της για τη νέα εποχή μέσα από μοναδικά προϊόντα και σημαντικές συνεργασίες.

Σήμερα, 161 χρόνια αργότερα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, έχοντας διαγράψει μια μακρά, συνεπή πορεία με βασικό όχημα την καινοτομία, την εξασφάλιση σημαντικών συνεργασιών και την εμπειρία στην εξυπηρέτηση περισσότερων από 360.000 πελατών, ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με ένα νέο κατάστημα στην περιοχή της Καλαμαριάς, παρέχοντας τόσο φυσικό αέριο όσο και ρεύμα, μέσα από ανταγωνιστικά πακέτα ενέργειας.

Με μία επίσκεψή στο νέο κατάστημα του Φυσικού Αερίου στην Εθνικής Αντιστάσεως 38Α στην Καλαμαριά, μπορούμε να γνωρίσουμε τα πακέτα ενέργειας που παρέχουν διευρυμένες δυνατότητες, όπως το Energy Double Play, που συνδυάζει φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες, με επιπλέον όφελος στο κόστος ενέργειας και πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες.

Παράλληλα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση-θεσμό για τον εγχώριο και διεθνή επιχειρηματικό κόσμο, την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σε ένα μοναδικά διαμορφωμένο περίπτερο (Θέση Ιδιαίτερης Προβολής 13α) οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα και τις υπηρεσίες της εταιρείας, να ενημερωθούν για τα συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και φυσικού αερίου και να διασκεδάσουν λαμβάνοντας μέρος σε ένα πρωτότυπο escaperoomμε έπαθλο εντυπωσιακά δώρα και προσφορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιστορικές αφίξεις στη Θεσσαλονίκη

SHARE: