Η Θεσσαλονίκη μπήκε και επίσημα ‘στην πρίζα’ με τρόπο μοναδικό

Η Θεσσαλονίκη μπήκε και επίσημα ‘στην πρίζα’ με τρόπο μοναδικό

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Φυσικού Αερίου στην Θεσσαλονίκη και γνωρίσαμε από κοντά τι αλλάζει στην ενέργεια της συμπρωτεύουσας.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, η Θεσσαλονίκη χόρευε σε ρυθμούς ΔΕΘ, με το εκθεσιακό κέντρο στην καρδιά της πόλης να μαζεύει τα φώτα και την προσοχή όλων. Αλλά το απόγευμα της Πέμπτης 13 Σεπτεμβρίου, τα βλέμματα στράφηκαν στα μεγάλα εγκαίνια. Γιατί εκεί, στην Καλαμαριά, γεννήθηκε μια νέα ζωή στο θέμα ενέργειας για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρία Ενέργειας, έχοντας κερδίσει μια θέση στα σπίτια και την καρδιά των ανθρώπων της Αθήνας, αποφάσισε να παρέχει τις υπηρεσίες του και στην Θεσσαλονίκη. Δίνοντας φυσικό αέριο αλλά και ρεύμα στη νύφη του Θερμαϊκού.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Βλέπεις βρεθήκαμε από νωρίς στο 38Α της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά να χαζεύουμε το ολοκαίνουριο κατάστημα που είχε έναν πολύ όμορφο και λιτό σχεδιασμό, σε ένα πολύ “καθαρό” κατάστημα που δείχνει το δρόμο προς τα μπροστά στο πώς οφείλουν να σχεδιάζονται πλέον τα καταστήματα. Το μέρος απέπνεε αυτή την ενέργεια που υπόσχεται άλλωστε το Φυσικό Αέριο σε εκείνους που θα το επιλέξουν για να λύσουν μια για πάντα το ζήτημα ενέργειας στο σπίτι τους.

Κι όσο περνούσε η ώρα, τόσο μαζευόταν ο κόσμος μέσα αλλά και μπροστά στο κατάστημα. Εκεί που είχα στηθεί από νωρίς μία μικρή εξέδρα αλλά και ένα ραδιοφωνικό booth από όπου εξέπεμπε ένας σταθμός της Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα στον κόσμο είδαμε τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, είδαμε επιφανείς πολίτες της Θεσσαλονίκης αλλά και ανθρώπους που ήρθαν απλά να αναζητήσουν τον επόμενό τους συνεργάτη στο θέμα ενέργειας. Βλέπεις υπήρχε και δέλεαρ μιας και τις ημέρες της ΔΕΘ, το Φυσικό Αέριο έτρεχε έναν διαγωνισμό και το βράδυ των εγκαινίων μάθαμε ποιοι ήταν εκείνοι οι τυχεροί που κέρδισαν το ρεύμα μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ήταν όμως κι άλλος ένας – γνωστός σε όλους μας – εκεί. Ο Γιώργος Λιανός κέρδιζε τα περισσότερα βλέμματα, τα περισσότερα χαμόγελα και φυσικά τα περισσότερα request για selfies μαζί του. Αυτά βέβαια μέχρι την στιγμή που πήρε στα χέρια του το μικρόφωνο για να παρουσιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τη βραδιά των εγκαινίων.

Εκείνος όμως που άφησε το πραγματικό στίγμα στη βραδιά, ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Φυσικού Αερίου, κύριος Γιάννης Μητρόπουλος, μιας και χαρτογράφησε την πορεία της εταιρείας μέχρι σήμερα και ζωγράφισε μία ωραία εικόνα για τα μελλοντικά τους σχέδια. Όπως ήταν φυσικό, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πόσο στρατηγική είναι η επέκταση του δικτύου στη Θεσσαλονίκη και πόσο σημαντικό είναι για εκείνους να μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην συμπρωτεούσα. Αλλά άφησε και την υπόσχεση για το μέλλον μιας και ήδη η επόμενη πόλη που θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει ένα κατάστημα του Φυσικού Αερίου είναι η Λάρισα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η επέκταση της δραστηριότητάς μας ξεκινά από την Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι για εμάς ένα πραγματικό ορόσημο, καθώς η Θεσσαλονίκη αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και μια αγορά στρατηγικής σημασίας. Η λειτουργία του καταστήματός μας στην πόλη είναι το πρώτο βήμα και ταυτόχρονα η αφετηρία για την επέκταση μας σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας διαγράψει μια μακρά και συνεπή πορεία 160 και πλέον ετών και με βασικό όχημα την καινοτομία, την εξασφάλιση σημαντικών συνεργασιών και την εμπειρία στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε την επόμενη ημέρα στον χώρο της ενέργειας”.

Το καλό για όλους εμάς είναι ότι το όραμα αυτό συμβαδίζει απόλυτα με τα δικά μας σπιτικά και επιχειρηματικά “θέλω” στο θέμα ενέργειας. Κι αυτό γιατί ο συνδυασμός φυσικού αερίου και ρεύματος είναι εκείνος που χαρίζει σε κάθε σπίτι την ζεστασιά και την ξεγνοιασιά που του αρμόζει. Κι αν σε αυτά προσθέσεις την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών του Φυσικού Αερίου αλλά και όσα κερδίζει κάποιος αυτόματα με το που γίνεται συνδρομητής στην Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρία Ενέργειας, δεν έχεις ούτε έναν δισταγμό για το ποιος θα πρέπει να είναι ο πάροχος στο σπίτι σου. Εκείνος που εμείς εμπιστευόμαστε τόσο για το Σπίτι της 24MEDIA όσο και για τα δικά μας σπίτια.

Η βραδιά μετά τις ομιλίες συνεχίστηκε με δύο εντυπωσιακά δρώμενα. Ένα μοναδικό χορευτικό σε σκοινιά από δύο κοπέλες ντυμένες στα χρώματα του Φυσικού Αερίου αλλά και ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα εντός του καταστήματος λίγο πριν κοπεί και επίσημα η κορδέλα των εγκαινίων, λίγο πριν ακουστούν οι πρώτοι πανηγυρισμοί από εκείνους που συνειδητοποιούσαν ότι είχε κερδίσει ρεύμα για ολόκληρο το χρόνο. Και σε αυτό ακριβώς είναι που θα σταθούμε κλείνοντας το κείμενο.

Μπορεί το Φυσικό Αέριο – Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας να έγινε γνωστό για το ίδιο το φυσικό αέριο που έφερνε και φέρνει με ασφάλεια στα σπίτια της πρωτεύουσας εδώ και 160 χρόνια. Αλλά πλέον, με το ρεύμα, μπαίνει σε μία νέα εποχή ενέργειας στην οποία οφείλεις κι εσύ να “επιβιβαστείς”. Το Φυσικό Αέριο μας ταξιδεύει στο μέλλον της ενέργειας και αυτό το μέλλον μοιάζει υπέροχο.

Φωτογραφίες: Νικολέττα Σαββάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα