Η JEEP θα εισάγεται πλέον από τη Fiat στην Ελλάδα

Η JEEP θα εισάγεται πλέον από τη Fiat στην Ελλάδα

Σταματά τη συνεργασία με τον όμιλο Συγγελίδη - Από τις 15 Απριλίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μάρκας Jeep θα πωλούνται και εξυπηρετούνται από διανομείς που υπάγονται απευθείας στην FCA Greece

Μετά από περίπου 28 χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles και του ομίλου Συγγελίδη, χώρισαν αναφορικά με την αντιπροσώπευση της μάρκας στην Ελλάδα.

Η πολυετή συνεργασία είχε εξαιρετικές στιγμές, αλλά και δυσκολίες, όταν για παράδειγμα επήλθε η κρίση και έπεσαν πολύ οι πωλήσεις. Ωστόσο, με την είσοδο μικρών κινητήρων στα νέα μοντέλα Jeep, οι πωλήσεις πήραν ανοδική πορεία.

Το θέμα είναι, ότι πέρα από την αντιπροσώπευση της Jeep, ο όμιλος Συγγελίδη δεν θα είναι ούτε έμπορος λιανικής των μαρκών Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar στην Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουμε την κατάληξη των καταστημάτων της AutoOne.

Πλέον, από τις 15 Απριλίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μάρκας Jeep θα πωλούνται και εξυπηρετούνται από διανομείς, οι οποίοι θα υπάγονται απευθείας στην FCA Greece, όπως συμβαίνει ήδη για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar.

FCA και όμιλος Συγγελίδη αντάλλαξαν ευχαριστίες και ευχές για τη συνέχεια…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα