Καργαρώτος: Η εφταήμερη λειτουργία ήρθε μετά από διαπραγμάτευση με τους εργαζόμενους

Ο Ι.Καργαρώτος,  Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος
Ο Ι.Καργαρώτος, Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος EUROKINISSI

Ο Ιάκωβος Καργαρώτος, Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος διευκρίνισε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 τι ισχύει και με ποιο τρόπο δουλεύουν οι εργαζόμενοι, μετά την κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο της διαμάχης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ βρέθηκε η βιομηχανία Παπαστράτος και τα περί 7ήμερης εργασίας στην οποία αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το θέμα μίλησε στο σταθμό μας ο Ιάκωβος Καργαρώτος, Αντιπρόεδρος της εταιρίας διευκρινίζοντας τι ισχύει και με ποιο τρόπο δουλεύουν οι εργαζόμενοι.

“Η εταιρία έχει εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον ιστορικά. Κάναμε διαπραγμάτευση με το σωματείο ούτως ώστε όταν θα έρθει η ανάγκη για μεγαλύτερο όγκο παραγωγής να είμαστε έτοιμοι για 7ημερη λειτουργία. Αυτό δεν αγγίζει τις βάρδιες που θα είναι 8ωρες. Οι εργαζόμενοι δουλεύουν 4 ημερες, παίρνουν δύο ρεπό, με αποτέλεσμα να έχουν τον χρόνο επιπλέον 18 μέρες ανάπαυσης χωρίς μειωση στους μισθούς. Οι εργαζόμενοί μας δουλεύουν 37,3 ώρες την εβδομάδα, χωρίς μείωση μισθών” δήλωσε ο κ. Καργαρώτος και μίλησε για ανταγωνιστικό πακέτο παροχών και μισθών που ισχύει στην εταιρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Fake news του Μαξίμου ότι ο Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ επταήμερης εργασίας

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης δεν δεσμεύθηκε για 13η σύνταξη, αλλά δεσμεύτηκε για επταήμερη εργασία

SHARE: