Keyvoto PXM Platform: Η ψηφιακή “κιβωτός” για την απόλυτη προϊοντική εμπειρία

Keyvoto PXM Platform: Η ψηφιακή “κιβωτός” για την απόλυτη προϊοντική εμπειρία

Η πλατφόρμα Keyvoto απλοποιεί τις διαδικασίες σχετικά με την συνολική διαχείριση των barcode και των προϊοντικών δεδομένων, τόσο για την επιχείρηση, όσο και για τους συνεργαζόμενους προμηθευτές της, στα online και offline εργαλεία που αξιοποιούν.

Η πανδημία έδωσε μια δυνατή ώθηση στον χώρο των e-shops, το οποία σημείωσαν μεγάλη ανάπτυξη. Αρκεί όμως αυτή η ανάπτυξη, ώστε το κάθε e-shop και τα προϊόντα κάθε προμηθευτή να είναι σε θέση να ανταγωνίζονται εταιρείες-κολοσσούς όπως η Amazon, που εφαρμόζουν το Product Experience Management (PXM) με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο;

«Σύμμαχος» μιας τέτοιας στρατηγικής είναι η πλατφόρμα Keyvoto, η οποία απλοποιεί τις διαδικασίες σχετικά με την συνολική διαχείριση των barcode και των προϊοντικών δεδομένων τόσο για την επιχείρηση, όσο και για τους συνεργαζόμενους προμηθευτές της, στα online και offline εργαλεία που αξιοποιούν (e-shop, erp, loyalty system etc.), όπως αναφέρει η fortunegreece. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων, βελτιώνοντας παράλληλα την τελική αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή.

«Το PXM αλλάζει παγκοσμίως τα δεδομένα στον κόσμο των πωλήσεων. Αυτό ακριβώς εφαρμόζει η πλατφόρμα του Keyvoto. Έρχεται να μεταφέρει, με τον κατάλληλο τρόπο, όλες τις πληροφορίες των προϊόντων στο digital περιβάλλον, σε ένα μέρος, έτοιμες να διαμοιραστούν με κάθε retailer, e-shop, marketplace και κατάστημα. Στόχος; Η ψηφιακή αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή να αγγίξει την τελειότητα της 360 in-store εμπειρίας, που ήδη γνωρίζει και εμπιστεύεται» αναφέρει ο founder της πλατφόρμας Γιώργος Παπαδημητρίου.

Μέσω της πλατφόρμας, ο προμηθευτής μπορεί να επικοινωνεί τα προϊόντα του με πλήρεις περιγραφές, οπτικοακουστικό υλικό και να συμπεριλαμβάνει όλα τα διαφορετικά barcodes, SKU’s και variants των προϊόντων του με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, χρησιμοποιώντας AI tags, που βοηθούν στην εύκολη και γρήγορη προσαρμογή τους σε κατηγορίες. To Keyvoto καταφέρνει να τα συνδέει αποτελεσματικά μέσω ενός ενσωματωμένου API με τον εκάστοτε retailer.

Από την πλευρά του ο retailer (offline και online) διευκολύνεται στη συγκέντρωση και προβολή όλης της γκάμας των προϊόντων των προμηθευτών του με ομοιόμορφο και αυτοματοποιημένο τρόπο, λαμβάνοντας στοιχεία από τις έτοιμες προς συμπλήρωση φόρμες απευθείας από τον προμηθευτή, τον μοναδικό δηλαδή που γνωρίζει εις βάθος κάθε brand και προϊόν ξεχωριστά. Η συνεργασία supplier, retailer και τρίτων συνεργατών συντονίζεται έτσι σε απόλυτο βαθμό, δημιουργώντας την καλύτερη εμπειρία για τον καταναλωτή και εκτοξεύοντας τα νούμερα σε τριμερές επίπεδο.

Με τη χρήση του Keyvoto, όλες οι προϊοντικές πληροφορίες βρίσκονται σε ένα μέρος:

– Η πλατφόρμα διαθέτει έτοιμες-προς-συμπλήρωση φόρμες, έξυπνα κατηγοριοποιημένες, αναλυτικά, όπως ακριβώς τις χρειάζονται οι retailers.

– Υιοθετεί τη φιλοσοφία των hero productsvariants, με βάση την οποία κάθε hero product περιλαμβάνει όλα τα διαφορετικά variants ενός προϊόντος.

– Το Κeyvoto είναι «AI Ready», καθώς με τη μεθοδική κατηγοριοποίηση του, όλα τα προϊόντα είναι έτοιμα να συνδεθούν με οποιαδήποτε πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη ή κάνει ανάλυση δεδομένων.

«To Κeyvoto λειτουργεί ως τον θεματοφύλακα των brands. Στους προμηθευτές δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουν τα προϊόντα τους με τον τρόπο που τα χρειάζονται οι retailers, να μετατρέψουν τους καταλόγους τους στην κατάλληλη μορφή και να τους δημοσιοποιήσουν σε marketplaces και e-shops, με έτοιμα module για τα μεγαλύτερα content management systems (woo commerce, drupal, magento κ.ά.), προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις τους. H πλατφόρμα μας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζει την αποστολή πληροφοριών με απόλυτη ασφάλεια, ευελιξία και εύκολη σύνδεση με όλες τις πλατφόρμες. Αυτό επιτρέπει στα e-shops από την πλευρά τους να δημιουργήσουν πιο εύκολα και γρήγορα μια ενιαία εικόνα στα προϊόντα που πουλούν, να γεμίσουν το καλάθι τους ακόμη περισσότερο, μεταφέροντας παράλληλα μια εμπειρία παρόμοια με αυτή μεγάλων online marketplaces, όπως η Amazon, στους τελικούς καταναλωτές» συμπληρώνει ο Γιώργος Παπαδημητρίου.

Η πλατφόρμα έχει ενεργοποιηθεί και περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση της μπορείτε να βρείτε στο keyvoto.com

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα