Κορονοϊός: Προσφορά της Coca Cola 3E στο ιατρικό προσωπικό και στην κοινωνία

Κορονοϊός: Προσφορά της Coca Cola 3E στο ιατρικό προσωπικό και στην κοινωνία
Φωτό αρχείου: Κόκα κόλα AP

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas στέκονται έμπρακτα δίπλα σε ιατρούς, νοσηλευτές και συμπολίτες μας, διαθέτοντας δωρεάν τα προϊόντα τους σε ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ, Νοσοκομεία Αναφοράς και κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Η μάχη που δίνουν καθημερινά οι υγειονομικοί φορείς της χώρας με τον Covid-19 είναι δύσκολη και επίπονη και η συνεισφορά κάθε ιατρού και νοσηλευτή ανεκτίμητη. Ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η CocaCola Hellas, μεταξύ άλλων σημαντικών πρωτοβουλιών που έχoυν αναλάβει, στέκoνται από την αρχή αυτής της κρίσης δίπλα σε ιατρούς και νοσηλευτές και τους υποστηρίζουν έμπρακτα μέσα από τη δωρεάν διάθεση των προϊόντων τους. Παράλληλα παραμένουν στο πλευρό των Κοινωνικών Παντοπωλείων διαθέτοντας τα προϊόντα τους για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας.

Μέχρι σήμερα, οι εταιρείες έχουν διαθέσει περισσότερα από 150.000 προϊόντα σε 15 Νοσοκομεία Αναφοράς και αποκλειστικής νοσηλείας σε όλη την Ελλάδα, σε Εθνικά Κέντρα Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ανά την Ελλάδα και στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και δεσμεύονται να συνεχίσουν να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες τους για όσο χρειαστεί. Μια κίνηση απλή, αλλά με βαθύ συμβολισμό. Ένα ευχαριστώ προς περισσότερους από 19.000 ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» μιας συντονισμένης εθνικής προσπάθειας.

Επιπλέον, οι εταιρείες συνεχίζουν και στηρίζουν σταθερά τις αυξημένες ανάγκες των Κοινωνικών Παντοπωλείων και των ευπαθών ομάδων, έχοντας ήδη διαθέσει περισσότερα από 120.000 προϊόντα από την αρχή αυτής της κρίσης.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της, ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την αυτοθυσία όλων των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, όπως και σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Cola-Cola Hellas συμβάλλουν δυναμικά. Από την πρώτη στιγμή, βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία με αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας, με σκοπό να ενισχύσουν τη μεγαλειώδη προσπάθεια των φορέων και να στηρίξουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Με αισιοδοξία και υπευθυνότητα οι εταιρείες θέλουν να είναι μέρος της λύσης, αλλά και την επόμενης ημέρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version