Λαμπερό Opening Party στο πιο upper mexican bar – restaurant της Αθήνας

Λαμπερό Opening Party στο πιο upper mexican bar – restaurant της Αθήνας

Το εστιατόριο βρίσκεται στον Άλιμο και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία δεκάδων προσκεκλημένων από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλών αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του “Rayen”, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου αλλά και των συνεργατών του Κωνσταντίνου Κατσιγιάννη και Παναγιώτη Δάφνη.

Το menu επιμελήθηκε ο κορυφαίος executive chef Πέτρος Συρίγος ο οποίος ετοίμασε τα πιο γευστικά πιάτα- επιλεγμένα κατάλληλα για τη βραδιά των εγκαινίων- με spicy επιλογές, tacos, burritos, και φυσικά δροσιστικές Margaritas!

Το Rayen είναι η νέα, γαστρονομική άφιξη της πόλης μας και βρίσκεται στην παραλία του Αλίμου (Λεωφ. Ποσειδώνος 10) δίπλα στο πασίγνωστο “Penarrubia Lounge” που φέτος βάζει κυριολεκτικά φωτιά στην παραλιακή λεωφόρο.

Αντλεί έμπνευση από το hot μεξικάνικο θέρετρο της Τουλούμ, σε ένα χώρο διακοσμημένο σε boho chic ύφος όπου ο Πέτρος Συρίγος έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην μεξικάνικη κουζίνα και κουλτούρα ενώ ο bartender Τεό Σπυρόπουλος, σερβίρει τα πιο δροσιστικά, κλασικά αλλά και signature, cocktails.

Τραπέζια, πάσο και πολύχρωμες μαξιλάρες, καθιστούν το “Rayen” έναν χώρο απόλυτης χαλάρωσης με θέα το απέραντο γαλάζιο, κάτι που σίγουρα έλειπε από την παραλία μας ενώ αναμένεται να γίνει καλοκαιρινός προορισμός για τις βραδινές εξόδους των Αθηναίων, με spiritual house μουσικές και λατινοαμερικάνικες επιρροές που θα διανθίζονται τα Σαββατοκύριακα με live music acts πάνω στο κύμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα