LE MONDE Bootcamp: Ζήσε την απόλυτη γαστρονομική εκπαιδευτική εμπειρία

LE MONDE Bootcamp: Ζήσε την απόλυτη γαστρονομική εκπαιδευτική εμπειρία

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, η κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών, συνεχίζει να πρωτοπορεί σταθερά από το 1996 και προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στους επίδοξους Chefs & Pastry-Chefs μία Δωρεάν Εκπαιδευτική Εμπειρία, το LE MONDE Bootcamp!

Από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, η LE MONDE θα υποδεχθεί στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs, 17 έως 25 ετών, που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και επιθυμούν να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία της LE MONDE. Οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντελώς δωρεάν 3ήμερο εκπαιδευτικό LE MONDE bootcamp, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή.

Όσοι θέλουν να ζήσουν μια βιωματική, εκπαιδευτική εμπειρία, σχεδιασμένη αποκλειστικά από τη LE MONDE για εκείνους, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο www.lemonde.edu.gr/bootcamp. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας θέσεων στο 1ο δωρεάν εκπαιδευτικό LE MONDE Βootcamp, οι επιλαχόντες θα ενημερωθούν από τη LE MONDE. Υπό την καθοδήγηση διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών Chefs, τα εξαιρετικής λειτουργικότητας εργαστήρια της σχολής, θα γίνουν το πεδίο δράσης για συμμετοχή και παρακολούθηση διαλέξεων, πειραματισμούς και live μαγειρικές δράσεις, ώστε οι τυχεροί συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ουσία, να μοιραστούν «μυστικά» και να έρθουν σε επαφή με την αληθινή γοητεία της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης!

Το LE MONDE Bootcamp επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με ανθρώπους “Stars” της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής. Εάν λοιπόν είσαι κι εσύ από 17 έως 25 ετών και η κουζίνα είναι ο χώρος που σου αρέσει να δημιουργείς και να εκφράζεσαι, δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ανακάλυψε από κοντά τον υπέροχο, συναρπαστικό κόσμο της LE MONDE. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η LE MONDE. Καλή επιτυχία σε όλους & όλες τους ενδιαφερόμενους!

Hashtags: #LEMONDEbootcamp, #LEMONDE, #Νο1choice, #chef, #pastry-chef, #chef-to-be, #pastrychef-to-be, #le_monde_edu, #cook-lust

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version