Μεγάλες προσφορές από την Qatar Airways

Μεγάλες προσφορές από την Qatar Airways

Έκπτωση έως και 43% για Αυστραλία, έως και 40% για Ασία, στις τιμές εισιτηρίων σε όλες τις κατηγορίες θέσεων

Δυναμική μπαίνει στην Άνοιξη η Qatar Airways, προσκαλώντας τους επιβάτες να ανακαλύψουν μοναδικούς νέους προορισμούς, επωφελούμενοι των προσφορών που προσφέρει η εταιρεία, που χαρίζει μοναδικές εκπτώσεις σε πολλούς νέους και συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Το νέο πακέτο προσφορών της βραβευμένης αεροπορικής εταιρείας «Breathtaking Experiences, ExtraordinaryOffers», δίνει στους επιβάτες της εκπτώσεις έως και 43% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τους φίλους και την οικογένειά τους, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ειδική έκπτωση που προσφέρει το Companion Offer στην Πρώτη και Διακεκριμένη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συναρπαστικές εκπτώσεις στους ναύλους όλων των κατηγοριών της Qatar Airways, ισχύουν έως τις 7 Μαρτίου 2018, με δυνατότητα ταξιδιού από τις 26 Φεβρουαρίου 2018. Τα εισιτήρια με έκπτωση θα διατίθενται μέχρι και τις 7 Μαρτίου 2018.

Οι επιβάτες της Qatar Airways μπορούν να ανακαλύψουν νέα μέρη του κόσμου, όπως το Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη με τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από 555 ευρώ και την Σαγκάη στην Κίνα από 600 ευρώ στην Οικονομική Θέση.

Πρόσφατα, η Qatar Airways πρόσθεσε πολλούς νέους προορισμούς στο δίκτυο της, όπως το Chiang Mai στην Ταϊλάνδη, την Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία και το Penang στη Μαλαισία, αλλά και απευθείας πτήσεις στο Κάρντιφ και τη Μύκονο, που πρόκειται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Πέρα από την βράβευση της Qatar Airways ως «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο» στα βραβεία Skytrax, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ έλαβε επίσης μια σειρά άλλων σημαντικών διακρίσεων όπως το βραβείο Best Airline για τη Μέση Ανατολή και Best First Class Airline Lounge στον κόσμο.

Καταλήγοντας, η Qatar Airways διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη σε ένα δίκτυο με περισσότερους από 150 βασικούς προορισμούς για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Βορρά και τη Νότια Αμερική. Η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει μία σειρά από νέα δρομολόγια το 2018, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η Θεσσαλονίκη και το Κάρντιφ του Ηνωμένου Βασιλείου.

ADVERTISING

SHARE: