Mind Her Business: Το μεγάλο αφιέρωμα του LadyLike στο γυναικείο επιχειρείν

Mind Her Business: Το μεγάλο αφιέρωμα του LadyLike στο γυναικείο επιχειρείν

Ένα αφιέρωμα με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και μία νέα συνεργασία με την κοινότητα του Women On Top.

Το LadyLike, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας (19/11), τιμά τη σύγχρονη γενιά του γυναικείου επιχειρείν με το μεγάλο αφιέρωμα Mind Her Business και εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την κοινότητα του Women On Top μέσα από τη στήλη #AskTheMentor.

Στόχος του αφιερώματος Mind Her Business που ξεκινάει την Τρίτη 15/11, είναι να αναδείξει την ελληνική γυναικεία επιχειρηματικότητα σε όλες της τις εκφάνσεις, μέσα από 30 ιστορίες δυναμικών και αυτοδημιούργητων γυναικών, που έβαλαν τα όνειρά τους μπροστά και πέτυχαν, η καθεμία στον δικό της τομέα.

Παράλληλα, μέσα από τη νέα στήλη #AskTheMentor, οι μέντορες του Women On Top, θα απαντούν κάθε εβδομάδα σε ερωτήσεις που απασχολούν τις αναγνώστριες, μέσω της ανοιχτής φόρμας ερωτήσεων στους ιστότοπους του LadyLike και του WoT. Κάνοντας το πρώτο απαραίτητο focus στην επιχειρηματικότητα, η στήλη θα επεκταθεί σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν μια γυναίκα στην επαγγελματική της ζωή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα