Νέα χρονιά, νέοι στόχοι

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι
Φωτογραφία αρχείου magiceyes/123RF

Άτομα που δεν μας ταιριάζουν, καταστάσεις στις οποίες έχουμε εμπλακεί και πλέον δεν μας γεμίζουν ή απλά όσα θέλουμε να ανανεώσουμε.

Ποτέ δεν είναι νωρίς για να ορίσεις τους επόμενους στόχους σου. Εμείς θέσαμε ήδη τους δικούς μας για το 2019 και επιλέξαμε όλα αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε.

Άνθρωποι και καταστάσεις

Υπάρχει μία έκφραση που “παίζει” πολύ τα τελευταία χρόνια κυρίως στο ίντερνετ και αυτή είναι οι “τοξικοί άνθρωποι”, όπως και οι “τοξικές καταστάσεις”. Με την έννοια της τοξικότητας συνήθως αναφερόμαστε σε πρόσωπα και επαναλαμβανόμενα συμβάντα της καθημερινότητας μας που νιώθουμε πως μας κάνουν κακό. Και αν για τους τρίτους φαίνεται αρκετά έως και πολύ εύκολο να απεμπλακούμε, για κάποιον λόγο που συνήθως ούτε εμείς κατανοούμε πλήρως, μας είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αντιθέτως, όλα όσα κατά βάθος θέλουμε να αποβάλουμε είναι εύκολα. Σκέψου το: το να τρως junk είναι εύκολο, η καθιστική ζωή εξίσου, το να ανεχόμαστε ανθρώπους που δεν μας γεμίζουν επίσης μας είναι πιο εύκολο από το να συγκρουστούμε ή απλά να αποχωρήσουμε. Από το να τρώμε πιο υγιεινά, το να ξεκινήσουμε συστηματικά γυμναστήριο, το κλειδί για την κατάκτηση του στόχου και την πολυπόθητη αλλαγή είναι το πόσο βαθιά είναι η επιθυμία μας. Αν το καλοσκεφτούμε όμως δεν είναι κρίμα να αφήνουμε τη ζωή μας να γεμίζει με σαβούρα μόνο και μόνο επειδή μας είναι εύκολο;

Νέες συνήθειες

Στην πραγματικότητα και η πιο μικρή αλλαγή μπορεί να φέρει τεράστια ανανέωση στην καθημερινότητά μας. Αρκεί να είμαστε ανοιχτοί να την δοκιμάσουμε. Μια τέτοια περίπτωση είναι για τους ενήλικες καπνιστές το glo. Πρόκειται για μια ηλεκτρονική συσκευή που θερμαίνει ειδικά σχεδιασμένες ράβδους καπνού, παράγοντας ένα αερόλυμα που περιλαμβάνει περίπου 90%-95% λιγότερες τοξικές ουσίες σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου (μεταξύ των 9 βλαβερών τοξικών ουσιών που ο ΠΟΥ συστήνει τη μείωσή τους στον καπνό του τσιγάρου). Είναι διαθέσιμο ήδη σε 14 χώρες παγκοσμίως και επιτέλους ήρθε και στην χώρα μας, δίνοντας στους καπνιστές τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να εντάξουν στη ζωή τους μια καινοτόμα εναλλακτική, στο κάπνισμα, επιλογή που θα αλλάξει την καθημερινότητά τους. Το glo έχει σχεδιαστεί από περισσότερους από 100 ειδικούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι εύκολο στην χρήση -λειτουργεί με ένα μόνο κουμπί, δεν παράγει στάχτη κι έχει λιγότερη μυρωδιά από εκείνη του τσιγάρου, προσφέροντας παράλληλα αντίστοιχη εμπειρία με εκείνη του καπνίσματος.

Γιατί με το νέο έτος να μην δοκιμάσεις και εσύ κάτι διαφορετικό; Από το πώς θα πιείς τον καφέ σου μέχρι και το με ποιον θα τον πιείς πρέπει να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις καθημερινές μας συνήθειες οφείλουμε στον εαυτό μας να τις αλλάζουμε έτσι ώστε να μας ευχαριστούν περισσότερο. Γιατί στην ουσία πρόκειται για τις μικρές απολαύσεις, που τελικά καταλήγουν να είναι μεγάλες.

Info: Η συσκευή glo είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω των καταστημάτων και του e-shop της NOBACCO ενώ οι ράβδοι καπνού που χρησιμοποιούνται στη συσκευή είναι διαθέσιμες και σε άλλα σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version