Ο ΗΡΩΝ λανσάρει την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα μικροχρηματοδότησης ενέργειας στην Ελλάδα

Ο ΗΡΩΝ λανσάρει την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα μικροχρηματοδότησης ενέργειας στην Ελλάδα

Την πορεία ενός παιδιού από τη Δονούσα, φωτίζει ο Όμιλος ΗΡΩΝ, από τη γέννησή του μέχρι και την ενηλικίωσή του, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Share the Light».

Πρόκειται για τη δημιουργία της πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμας μικροχρηματοδότησης ενέργειας στην Ελλάδα, που σχεδίασε, ανέπτυξε και στηρίζει ο κορυφαίος ιδιώτης προμηθευτής και παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Στην πρώτη εκστρατεία που φιλοξενείται στην πλατφόρμα, ο Όμιλος ΗΡΩΝ συνεργάζεται με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis με στόχο να συγκεντρώσει το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδων ευρώ). Με το ποσό αυτό θα καλύψει το σύνολο των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια για το παιδικό δωμάτιο ενός παιδιού που θα γεννηθεί στη Δονούσα, από την πρώτη μέρα της γέννησής του μέχρι και τα δεκαοκτώ του χρόνια.

Με την ανάπτυξη της πλατφόρμας «Share the Light» ο ΗΡΩΝ βάζει στόχο να χορηγήσει το ρεύμα που θα χαρίσει στο παιδί της HOPEgenesis τα πρώτα βραδινά του παραμύθια και θα τροφοδοτήσει τη μόρφωση και τα χόμπι του.

Μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στη διαδικτυακή καμπάνια, απλά κάνοντας κλικ στο www.sharethelight.gr και δωρίζοντας ο καθένας το ποσό που επιθυμεί. Με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας και τη χορήγηση πέντε ευρώ (5 €) δωρίζεται αρκετό ρεύμα για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών για πέντε (5) μέρες ή την κάλυψη θέρμανσης/ψύξης για 14 μέρες περίπου. Και ο ΗΡΩΝ για να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ευγενική χορηγία των καταναλωτών θα διπλασιάζει το ποσό κάθε δωρεάς που θα καταθέτουν.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με τους GRIDMATES δημιουργώντας την πλατφόρμα «Share the Light». Μια πλατφόρμα crowdfunding, με σκοπό την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ΜΚΟ. Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία πρόσβασης σε βασικά αγαθά, όπως η ενέργεια στην Ελλάδα της κρίσης, ο Όμιλος ΗΡΩΝ επιχειρεί να ικανοποιήσει την ανάγκη αυτή με διαφάνεια και αξιοπιστία μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής GRIDMATES και να στηρίξει τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Στόχος του Ομίλου ΗΡΩΝ είναι να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό που θα κινητοποιήσει όλους τους φορείς οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας στη χώρα.

Πάρε κι εσύ τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα