Οι Μύλοι Λούλη επιστρέφουν στην Βουλγαρία

Οι Μύλοι Λούλη επιστρέφουν στην Βουλγαρία

Μέσω εξαγοράς βιομηχανικής μονάδας η μεγαλύτερη αλευροβιομηχανία της χώρας, οι Μύλοι Λούλη, αποκτούν ξανά παραγωγική παρουσία στην Βουλγαρία

H Μύλοι Λούλη ενισχύει τις παραγωγικές της υποδομές με την αγορά νέας βιομηχανικής μονάδας στη βορειοανατολική Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην πόλη General Toshevo. Η νέα επένδυση, ύψους 2,25 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από ίδια διαθέσιμα της εταιρείας και αποτελεί μια στρατηγική κίνηση που την επανατοποθετεί, μετά από 10 χρόνια, στην επιχειρηματική σκηνή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η βιομηχανική μονάδα χωροθετείται σε έκταση 21.000 τ.μ., στην εύφορη περιοχή του Dobrich, μόλις 13 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ρουμανία, όπου παράγονται τα καλύτερα βουλγάρικα σιτηρά. Ο μύλος έχει κατασκευαστεί το 2015 και διαθέτει αλεστική δυναμικότητα 100 τόνους ανά 24ωρο, με αποθηκευτική δυνατότητα 4.500 τόνων σταριού.

Η Μύλοι Λούλη, με παράδοση και ιστορία 7 γενιών, επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, με στόχο να συνεχίσει να κατακτά διεθνείς αγορές τόσο μέσω εξαγωγών, όσο και μέσω επενδύσεων, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της παρουσία στον κλάδο.

SHARE: