Πάτησε Λονδίνο η SKY express

Πάτησε Λονδίνο η SKY express
Αεροσκάφος της Sky Express shutterstock

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε απευθείας πτήσεις προς και από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης.

Διευρύνοντας το πτητικό της πρόγραμμα και εκτός Ελλάδας, μετά την αγορά των σύγχρονων αεροσκαφών Airbus A320neo, η SKY express ξεκίνησε πτήσεις από την Αθήνα προς το Λονδίνο και το αεροδρόμιο Heathrow, από την 1 η Αυγούστου.

Μετά τη Λάρνακα, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, τη Ρώμη, το Αμβούργο, η ένταξη του Λονδίνου στο δίκτυο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας, ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στις κορυφαίες ευρωπαϊκές πόλεις.

Ταυτόχρονα, καλύπτοντας 48 προορισμούς σε 9 χώρες και με προοπτική επέκτασης του πτητικού της προγράμματος, η SKY express δραστηριοποιείται πλέον με αξιώσεις στο χώρο των αερομεταφορών διεθνώς.

«Η πορεία μας το τελευταίο διάστημα μας γεμίζει βαθιά ικανοποίηση καθώς στηρίζεται σε γερές βάσεις και προσήλωση στην στρατηγική που μας έχει ανεβάσει στην αγορά, αλλά το κυριότερο στις προτιμήσεις του κοινού», αναφέρει η Sales Manager της SKY express, Άννα Κατσανέβα.

Οι ταξιδιώτες από το Λονδίνο, έχουν τη δυνατότητα, μέσω της Αθήνας, να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού (35 προορισμοί) με την SKY express, ενώ κατά το ταξίδι υπάρχει δωρεάν service, αλλά και η νέα υπηρεσία Drinks & Bites.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα