Πελατοκεντρική ανάπτυξη από την ΝΝ Hellas

Πελατοκεντρική ανάπτυξη από την ΝΝ Hellas

Έμφαση στα νέα προϊόντα Ζωής θα δώσει η ΝΝ Hellas σύμφωνα με την νέα πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρείας, Μαριάννας Πολιτοπούλου

Την νέα στρατηγική της NN για την ελληνική αγορά παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου η διοίκηση της ασφαλιστικής εταιρείας. Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, κα. Μαριάννα Πολιτοπούλου ανέφερε ότι στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας είναι η προώθηση νέων προϊόντων Υγείας, επενδυτικών προϊόντων με υψηλές σταθερές αποδόσεις, αύξηση της ψηφιοποίησης της εταιρείας και κυρίως η πελατοκεντρική ανάπτυξη.

Στα πλαίσια αυτά η ασφαλιστική εταιρεία προωθεί το τελευταίο διάστημα το νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης που φέρει την ονομασία “ΝΝ Orange First Care”.  H κίνηση αυτή αναμένεται να συνεισφέρει περαιτέρω στην ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι χάρη στην σημαντική αύξηση της παραγωγής το πρώτο εξάμηνο του 2016 η εταιρεία βρίσκεται στην πρώτη θέση στον κλάδο Ζωής με βάση τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σημαντική ανάπτυξη παρουσίασε ο τομέας των ασφαλιστικών προϊόντων που είναι συνδεδεμένος με επενδύσεις. Όπως σημειώθηκε από τον Απρίλιο του 2015 το χαρτοφυλάκιο των κεφαλαίων υπό διαχείριση έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 150 εκατ. ευρώ.

Σε επίπεδο συνεργασιών η κα. Πολιτοπούλου τόνισε ότι για την ΝΝ Ηellas αποτελεί προτεραιότητα η ανανέωση της συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς  μία συνεργασία η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα