Πέθανε η Ελληνίδα που έμαθε αγγλικά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

Πέθανε η Ελληνίδα που έμαθε αγγλικά σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο

Η Βιργινία Παγουλάτου Βλάχου ήταν η Ελληνίδα που είχε καταφέρει να έχει παρουσία μέσω του έργου της σε 85 χώρες

Εάν υπήρχε ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να ήταν υπερήφανος για την εξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων από την Ελλάδα αυτός δεν θα ήταν άλλος από την Βιργινία Παγουλάτου Βλάχου (Virginia Evans) η οποία μέσω της εκδοτικής Express Publishing κατάφερε να εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική και απαιτητική αγορά της διδασκαλίας αγγλικών. 

Σύμφωνα με ανάρτηση σε κοινωνικό μέσο του ομίλου η Βιργινία Παγουλάτου Βλάχου έφυγε απροσδόκητα από την ζωή και η νεκρώσιμος ακολουθία  θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στις 13.30, στο Β Νεκροταφείο στην Λεωφόρο Ηρακλείου.

Αφήνει πίσω της ένα τεράστιο εκπαιδευτικό υλικό με πάνω από 2.000 τίτλους, η ίδια είναι συγγραφέας αρκετών εκπαιδευτικών βιβλίων κυρίως γραμματικής, με πωλήσεις σε πάνω από 80 χώρες. Η Express Publishing την οποία δημιούργησε το 1988 ακολούθησε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και από τον χώρο του βιβλίου επεκτάθηκε στα πολυμέσα και στα εκπαιδευτικά video games εκμάθησης αγγλικών. Οι μέθοδοι της οι οποίες είναι σταθερά ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου έχουν παρουσία και στις 5 Ηπείρους ενώ έχει εκδώσει εκπαιδευτικά βιβλία εκπαίδευσης αγγλικών σε αρκετές τοπικές γλώσσες.

Το έργο της Βιργινίας Παγουλάτου Βλάχου θα συνεχίσουν τα μέλη της οικογένειας της και οι συνεργάτες της στην Express Publising.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα