Ο K. Σταυρόπουλος της Apple στην Ελλάδα και οι πρώτες Ελληνίδες που πάτησαν στο Έβερεστ στο Business Monitor

Ο K. Σταυρόπουλος της Apple στην Ελλάδα και οι πρώτες Ελληνίδες που πάτησαν στο Έβερεστ στο Business Monitor

Ο CEO της iSquare αποκαλύπτει στο επιχειρηματικό μαγκαζίνο του Σαββάτου όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σχέση του Έλληνα καταναλωτή με το πιο πολύτιμο brand του πλανήτη. Οι Β. Αρχοντίδου και Χρ. Φραμπούρη εξηγούν πώς κατάφεραν να κατακτήσουν το Έβερεστ.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.com.

Στο στούντιο της εκπομπής φιλοξενείται ως κεντρικός καλεσμένος ο άνθρωπος που διοικεί την εταιρεία, που βρίσκεται πίσω από την επιτυχία της Apple στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο Κωστής Σταυρόπουλος είναι CEO της iSquare, που είναι και ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο τα τελευταία δέκα χρόνια και μέλος του Ομίλου Quest. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για πολλά, ξεκινώντας και από τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Apple στις αρχές της εβδομάδας στο διεθνές συνέδριο Worldwide Developers Conference στην Καλιφόρνια, που πιστοποιούν ότι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον πλανήτη εκτός από τις συσκευές, ξέρει να πουλάει καλά και υπηρεσίες.

Η καινοτομία συνιστά, άλλωστε, τον θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο στήθηκε το οικοδόμημα της Apple παγκοσμίως. Ένας πολυεθνικός κολοσσός που γιγαντώθηκε και καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου, ως η εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στον κλάδο της τεχνολογίας με το iPhone − και όχι μόνο.

Ο Κωστής Σταυρόπουλος θα μοιραστεί μαζί μας στοιχεία που αφορούν στη σχέση του Έλληνα καταναλωτή με δημοφιλή προϊόντα της Apple όπως το iPhone, τις νέες καινοτομίες που φέρνει η εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο και πότε θα τις δούμε στη χώρα μας, αλλά και στιγμές από την προσωπική του πορεία στον κλάδο της τεχνολογίας.

Οι πρώτες Ελληνίδες που πάτησαν στο Έβερεστ "κατεβαίνουν" στο στούντιο

Η Χριστίνα Φλαμπούρη και η Βανέσσα Αρχοντίδου έγιναν οι πρώτες Ελληνίδες  που πάτησαν στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το περίφημο Έβερεστ.

Συγκεκριμένα, οι δύο αλπινίστριες, που εργάζονται στον χώρο των επιχειρήσεων, ξεκίνησαν στις 5 Απριλίου, με την ελπίδα να καταφέρουν να ανεβάσουν την ελληνική σημαία στην κορυφή του Εβερεστ με υψόμετρο 8.848 μέτρα και τα κατάφεραν. Στις 20 Μαΐου η ελληνική γυναικεία αποστολή κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του κόσμου. 

Το κατόρθωμά τους αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «7 κορυφές», που στηρίζει το project «A Woman Can Be», με το οποίο έχουν στόχο να δείξουν τη μεγάλη δύναμη που κρύβουν μέσα τους οι γυναίκες.

Το Έβερεστ ήταν η έκτη κορυφή που κατέκτησαν και το Σάββατο «κατεβαίνουν» από το βουνό στο στούντιο της εκπομπής!

Συντονιστείτε στο Business Monitor αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00!

SHARE: