Στο σφυρί το εμβληματικό κτίριο στην συμβολή Κηφισίας & Κατεχάκη

Στο σφυρί το εμβληματικό κτίριο στην συμβολή Κηφισίας & Κατεχάκη

Πλειστηριασμός του ακινήτου γίνεται για 200 χιλιάδες ευρώ. Τι ανέφερε στο NEWS 24/7 εκπρόσωπος της αλυσίδας γυμναστηρίων YAVA όπου το έχει μισθώσει

Με τιμή πρώτης προσφοράς στα 3,9 εκατ. ευρώ βγαίνει στο σφυρί στις 28 Φεβρουαρίου το εμβληματικό ακίνητο στην συμβολή Κηφισίας και Κατεχάκη απέναντι από την πρεσβεία του Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες τον πλειστηριασμό πραγματοποιούν τρεις τράπεζες για οφειλή του ιδιοκτήτη του κτιρίου ύψους 200 χιλ. ευρώ.

Ιδιοκτήτης του ακινήτου, 5 επιπέδων και συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ., είναι ο ιδρυτής της πάλαι ποτέ κραταιάς βιομηχανίας και αλυσίδας επίπλων Neoset, Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης. Ως γνωστόν η επιπλοβιομηχανία πτώχευσε το 2014 το δίκτυο κατέρρευσε και τα ακίνητα της εκποιήθηκαν.

Στο σφυρί το εμβληματικό κτίριο στην συμβολή Κηφισίας & Κατεχάκη

Το εν λόγω ακίνητο που είχε αποτελέσει το πρώτο σπίτι της συνδρομητικής τηλεόρασης Filmenet (σ.σ. για τους πολύ νεότερους, πρόγονος της Nova) στην συνέχεια είχε μετατραπεί σε έκθεση αυτοκινήτων ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε μείνει αναξιοποίητο.

Από το 2014 είχε μισθωθεί στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα YAVA και λειτουργεί έως και σήμερα ως γυμναστήριο. Σε επικοινωνία που είχε το NEWS 24/7 με εκπρόσωπο της αλυσίδας γυμναστηρίων ανέφερε ότι η σύμβαση μίσθωσης που διαθέτουν είναι άνω των 10 ετών και ότι δεν επηρεάζεται από την εξέλιξη του πλειστηριασμού η λειτουργία του γυμναστηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ιστορικής έπαυλης Μεταξά στον Πειραιά

ADVERTISING

SHARE: