Τα “Όσκαρ” του τουρισμού έρχονται στην Αθήνα

Τα “Όσκαρ” του τουρισμού έρχονται στην Αθήνα
Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα η ευρωπαϊκή απονομή των World Travel Awards.

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα η ευρωπαϊκή απονομή των World Travel Awards.

Το πιο σημαντικό γεγονός για τον τουρισμό, αποτελούν τα βραβεία του θεσμού World Travel Awards, που άρχισαν να πραγματοποιούνται πριν από 25 χρόνια (1993) με σκοπό να επιβραβεύει την ποιότητα και την υπεροχή σε όλους τους τομείς της Τουριστικής Βιομηχανίας. Σήμερα θεωρούνται παγκοσμίως ως τα «Όσκαρ» του τουρισμού και η ετήσια τελετή που πραγματοποιείται συγκεντρώνει τις σημαντικότερες, διεθνώς, προσωπικότητες του τουρισμού.

Αυτός ο θεσμός λοιπόν, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Αθήνα, σε μια λαμπρή εκδήλωση που θα γίνει στο Ζάππειο στις 30 Ιουνίου, και θα συμμετέχει η ελίτ του Τουρισμού της Ευρώπης από κάθε τομέα της τουριστικής βιομηχανίας (αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, resorts, εταιρείες μετακίνησης, tour operators, ταξιδιωτικοί πράκτορες, cruise operators και θεσμικοί εκπρόσωποι ευρωπαϊκών προορισμών).

Για να έρθουν τα βραβεία στην Ελλάδα, καθοριστική συμβολή είχε η HotelBrain, η ελληνική εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, με πάνω από 20 ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό της.
«Mια τόσο σημαντική διοργάνωση για τον Τουρισμό έχει λόγο να γίνεται στη χώρα μας. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να στραφούν τα βλέμματα στην Ελλάδα, τον πιο δυναμικό τουριστικό προορισμό της Ευρώπης,» επισήμανε ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain, Πάνος Παλαιολόγος, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζήκος, τόνισε ότι: «η HotelBrain βραβεύεται επί τρία συνεχόμενα έτη ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ευρώπη. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το ότι ο θεσμός των World Travel Awards μας εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση για την φετινή τελετή απονομής, αποτελεί για την εταιρεία την αναγνώριση ότι διαδραματίζει έναν καίριο ρόλο στη βιομηχανία του Τουρισμού.»

«Το 2018 είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος, καθώς γιορτάζουμε την 25η επέτειό μας ως θεσμός, και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο προορισμό για να φιλοξενήσει την φετινή τελετή από την Αθήνα – την πανέμορφη ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Επίσης, είναι μεγάλη μας τιμή να συνεργαζόμαστε με την HotelBrain, που είναι ένα από τα σπουδαιότερα success stories του τουρισμού. Ανυπομονώ να καλωσορίσω την ελίτ της Ευρώπης στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού στην μαγευτική Ελλάδα στις 30 Ιουνίου, σε μια από τις πιο σημαντικές βραδιές της 25χρονης ιστορίας μας,» ανέφερε ο πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards, Graham Cooke.

Τη διοργάνωση στηρίζει το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και ο Δήμος Αθηναίων, που την έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους.

Τη διοργάνωση στηρίζει το Υπουργείο Τουρισμού, ο ΕΟΤ και ο Δήμος Αθηναίων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα