Θέλετε να απογειώσετε την επιχείρησή σας; Τοποθετήστε περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις!

Θέλετε να απογειώσετε την επιχείρησή σας; Τοποθετήστε περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις!

Τι περιλαμβάνει η εσπερίδα με τίτλο "θέλετε να απογειώσετε την επιχείρησή σας; Τοποθετήστε περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις".

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να συμβάλλει στην επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών – στελεχών επιχειρήσεων ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ διοργανώνει την Τρίτη 27/11 στις 17.30 εσπερίδα με τίτλο «Θέλετε να απογειώσετε την επιχείρησή σας;Τοποθετήστε περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις» στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης» (Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Αθήνα).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εξεταστούν τα οφέλη που μπορούν να έχουν οι επιχειρήσεις τοποθετώντας περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις, τι είναι αυτό που τις αναχαιτίζει να προχωρήσουν στην υλοποίηση και ποιες πρακτικές χρειάζεται να εφαρμοστούν για να επιτευχθεί αυτό.

Τα θέματα αυτά θα συζητηθούν στο βασικό πάνελ της εκδήλωσης από την κ. Μαρία Βεναρδή, Senior Manager της Accenture, την κ. Βασιλική Πιστιόλα, Αντιπρόεδρο της Agrino–ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ και εκπρόσωπο του Ελλά–δικά μας, την κ. Κατερίνα Καλημέρη, Consulting Solution Manager Enterprise Security της Oracle Hellas και την κ. Κάτια Σταθάκη, Εμπορική Διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, ο κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, ενώ θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα διεθνούς έρευνας για τις γυναίκες και το γυναικείο επιχειρείν από εκπρόσωπο της Grant Thornton.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με προαπαιτούμενη την δήλωση συμμετοχής

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρίες Accenture, Oracle και Ελλά–δικά μας, χορηγοί επικοινωνίας οι εταιρίες Direction Business Network και 24 Media και οι χορηγοί διαδικτυακής επικοινωνίας Advertising.gr και BusinessNews.gr.

Πληροφορίες: ΕΕΔΕ, κ. Ελένη Καραγιαννίδου, τηλ.: 210 2112000 (εσωτ.*708), iagme@eede.gr http://www.eede.gr/uploads/files/togme_womanLeadership_271118.pdf

Σχετικά με τον ΤΟΓΜΕ

Ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ ιδρύθηκε το 1995 και αποσκοπεί στη διεύρυνση της γυναικείας παρουσίας στο χώρο του Μάνατζμεντ και των επιχειρήσεων. Αποστολή του είναι να συμβάλλει στην προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση στην Ελλάδα, όσο το δυνατόν περισσότερων γυναικών, που είναι επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη στον ιδιωτικό & δημόσιο τομέα.

SHARE: