Θεσσαλονίκη - Λάρνακα απευθείας αεροπορική σύνδεση

Θεσσαλονίκη - Λάρνακα απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

Η TUS Airways, κυπριακών συμφερόντων, επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα

Μετά την Αθήνα, τα Ιωάννινα και την Αλεξανδρούπολη, η Θεσσαλονίκη γίνεται ο τέταρτος προορισμός της κυπριακών συμφερόντων αεροπορικής εταιρείας TUS Airways.

Με απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρνακα, θα έχουν την ευκαιρία περισσότεροι ταξιδιώτες να επισκεφθούν τις δύο περιοχές, απολαμβάνοντας όσα έχουν να προσφέρουν.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στο τέλος Μαρτίου, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Τη Δευτέρα η προγραμματισμένη πτήση θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 10:50, την Τετάρτη στις 20:00, την Παρασκευή στις 21:50 και τέλος, το Σάββατο θα αναχωρεί στις 13:30 το μεσημέρι. Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα και σνακ. Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη προς κράτηση είτε μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων είτε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη πτήση για τα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ για την Αλεξανδρούπολη θα ξεκινήσουν στις 27 Μαρτίου. Καταλήγοντας, εντός του Φεβρουαρίου, η TUS Airways σύναψε στρατηγική συμφωνία με την Discover the World, η οποία πλέον θα αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη πωλήσεων (GSA – GeneralSales Agent) και θα χειρίζεται όλες τις διαδικασίες πωλήσεων της κυπριακής αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Οι πτήσεις της εταιρείας θα εκτελούνται από δύο νέα αεροσκάφη Fokker jets, τα οποία προστέθηκαν στον αυξανόμενο στόλο της εταιρείας μόλις πρόσφατα. Ο στόλος της TusAirways μετρά ακόμη δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70. Τα αεροσκάφη Fokker προσφέρουν απόλυτη άνεση, καθώς διαθέτουν περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ παράλληλα διευκολύνουν τη γρήγορη επιβίβαση. Επίσης, θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.

ADVERTISING

SHARE: