post impression url

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ δίπλα στους νέους που δημιουργούν ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ δίπλα στους νέους που δημιουργούν ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα

Τέσσερις ιστορίες νέων ανθρώπων που δίνουν στο αύριο το δικό τους σχήμα.

Τι είναι τελικά η ‘επιτυχία’ και πόσο δύσκολο είναι να φτάσει κανείς σε αυτήν; Ποιες είναι οι θυσίες που απαιτούνται, προκειμένου να ανέβει κάποιος στην κορυφή και να κάνει περήφανους, όχι μόνο τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα; Μπορούν οι νέοι σήμερα να εμπνεύσουν και να μας κάνουν να ελπίσουμε για ένα καλύτερο αύριο;

Τις απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις δεν γίνεται και δεν θα ήταν σωστό να τις δώσουμε εμείς. Είναι προτιμότερο να ρίξει κάποιος μια ματιά στα ζωντανά παραδείγματα εκεί έξω. Στα νέα παιδιά που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο, το οποίο το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ αγκαλιάζει και στηρίζει. Γιατί το ‘αύριο’ είναι σαν τον νερό, δεν έχει σήμα. Παίρνει το σχήμα που του δίνουμε εμείς.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ με τίτλο «Το δικό μου αύριο» έχει στόχο να μας συστήσει τέσσερις νέους Έλληνες, οι οποίοι έχουν διακριθεί, ο καθένας ξεχωριστά στον τομέα του. Τέσσερα νέα παιδιά, τα οποία έχουν θέσει ψηλά τον πήχη, που παλεύουν για τα όνειρά τους, σε μια εποχή που μόνο ως ιδανική για όνειρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κι όμως, χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους για να μας θυμίζουν πόσο σπουδαίο είναι να κυνηγάει κανείς αυτό που θέλει, όπως ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος είναι ο πρώτος που εμφανίζεται στο διαφημιστικό σποτ. Ο 18χρονος Αλέξανδρος είναι επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Τένις Νέων Ανδρών και περνάει ατελείωτες ώρες κάθε μέρα στο γήπεδο, προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Η καινοτομία θέλει δημιουργία και όραμα για τον 22χρονο Χάρη Ιωάννου, μηχανικός υπολογιστών, ο οποίος αποτελεί τον νεαρότερο Έλληνα βραβευμένο επιστήμονα. Καμιά φορά ο ύπνος μπορεί να έρχεται δεύτερος, καθώς το ‘αύριο’ δεν μπορεί να περιμένει.

Όλοι μας έχουμε το καλό μέσα μας. Αρκεί να το βρούμε. Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ στέκεται δίπλα στους νέους που δημιουργούν ένα καλύτερο αύριο, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο τους.

Όταν κάποιος μικρός, άλλωστε, καταφέρνει κάτι μεγάλο, δημιουργείται ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Κι ένα τέτοιο προσπαθεί να δημιουργήσει ο 5χρονος Στέλιος Κερασίδης. Ναι, ναι, πολύ καλά διάβασες. Ο 5χρονος Στέλιος, σε αντίθεση με (σχεδόν) όλα τα παιδιά της ηλικίας του, έχει ήδη 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς. Το σχήμα του ‘αύριο’, πρέπει να είναι σίγουρα η φιγούρα του.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου. Η νεαρή αθλήτρια έχει γνωστή από την μεγάλη της επιτυχία στην κούρσα των 5 χιλιομέτρων του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση. Τι κάνει στην καθημερινότητά της όπως λέει η ίδια; Σχολείο και τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο. Γιατί ο στόχος είναι ένας. Η κορυφή.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ αναδεικνύει όλες αυτές τις περιπτώσεις νέων ανθρώπων, οι οποίοι δείχνουν το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που θα μας κάνει όλους περήφανους. Γιατί το καλό το ‘χουμε μέσα μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα