ViaLider: Δώσε στο αμάξι σου την περιποίηση που του αξίζει

ViaLider: Δώσε στο αμάξι σου την περιποίηση που του αξίζει

Πλέον είσαι σίγουρος πως το αυτοκίνητό σου είναι σε καλά χέρια.

Πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε το αυτοκίνητό μας ως ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς μας. Το προσέχουμε, το φροντίζουμε και θέλουμε πάντα το καλύτερο γι’ αυτό. Δεν θα το εμπιστευόμασταν ποτέ σε κανέναν, αν δεν γνωρίζαμε εξαρχής πως πρόκειται να λάβει την καλύτερη δυνατή περιποίηση. Αυτό ακριβώς υπόσχεται το νέο δίκτυο συνεργατών ViaLider που παρουσιάζει η Michelin.

Εκεί συγκεντρώνονται οι κορυφαίοι ειδικοί των ελαστικών στην Ελλάδα, με στόχο να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας σε καταναλωτικό κοινό, αλλά και επαγγελματίες.

Για την ακρίβεια όχι μόνο το αυτοκίνητο, αλλά και εσύ ως οδηγός, μπορείς να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με μία μόνο επίσκεψη σε ένα από τα 26 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στα σημεία εξυπηρέτησης του νέου δικτύου, θα μπορείς να συνομιλήσεις και να συμβουλευτείς τους ειδικούς για την κατάσταση των ελαστικών του οχήματός σου, να κάνεις κάποια αγορά προϊόντος από όλες τις γκάμες, ενώ παράλληλα να επιλέξεις κάποια από τις υπηρεσίες που παρέχονται, όπως τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.α.

Κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα έρχονται κοντά και μοιράζονται κοινές αξίες όπως την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, τον επαγγελματισμό, τις ποιοτικές υπηρεσίες και την απόλυτη διαφάνεια.

Οι εγκαταστάσεις σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider είναι υπερσύγχρονες, ενώ έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διαδικασιών τους από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα TÜV AUSTRIA, καθώς πληρούν απόλυτα τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του Ομίλου Michelin. Μάλιστα ο Αναστάσιος Πηγαδιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Michelin Ελλάδας τόνισε:«Δημιουργώντας μία ομάδα από κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στη χώρα, το ViaLider θα προσφέρει λύσεις πραγματικής αξίας στους ιδιώτες και τους επαγγελματίες, που απαιτούν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Αυτή η νέα πρωτοβουλία της Michelin αποδεικνύει στην πράξη τη φιλοδοξία μας να ενισχύουμε διαρκώς τη συνεχή και επιτυχημένη παρουσία μας στην Ελλάδα. Από το 1957, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο των συνεργατών μας σε όλη την Ελλάδα, προσφέρουμε στους καταναλωτές μία ευρεία γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων ελαστικών που προσφέρουν σε όλους μας έναν καλύτερο τρόπο να πηγαίνουμε μπροστά. Δέσμευσή μας είναι να υποστηρίζουμε απόλυτα τους μεταπωλητές ελαστικών, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, συμβάλλοντας στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, όλα αυτά τα χρόνια».

Κι επειδή εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, η Michelin θα προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Πλέον γνωρίζεις πως μπορείς να εμπιστευτείς το αυτοκίνητό σου στους κορυφαίους και να μείνεις ήσυχος πως θα λάβει την περιποίηση που του αξίζει.

Πώς μπορείς, όμως, να βρεις το κοντινότερό σημείο εξυπηρέτησης του ViaLider; Δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο επίσημο site του δικτύου www.vialider.gr και στη συνέχεια να μπεις στο αμάξι σου και να το επισκεφτείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα