Ξεκίνησε από τον Πειραιά κρουαζιέρες το Norwegian Jade

Ξεκίνησε από τον Πειραιά κρουαζιέρες το Norwegian Jade

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας που κάνει δρομολόγια στην Ελλάδα, η οποία θα έχει ως δεύτερο homeport λιμάνι στη χώρα μας, το Κατάκολο.

Μετά από 500 μέρες αδράνειας, λόγω της πανδημίας, η Norwegian Cruise Line επέστρεψε στις κρουαζιέρες με εμβληματικό τρόπο, καθώς επέλεξε να το κάνει από την Ελλάδα.

Χθες, από τον Πειραιά, το πρώτο homeport λιμάνι της εταιρείας στη χώρα μας (ανακοίνωσε και το Κατάκολο, ως δεύτερο), ξεκίνησε κρουαζιέρες προς τα ελληνικά νησιά το Norwegian Jade, το πρώτο από τα 17 κρουαζιερόπλοια του στόλου της εταιρείας, το οποίο κάνει –παράλληλα- και το ντεμπούτο της εταιρείας στις ελληνικές θάλασσες.

Έως τον Νοέμβριο του 2021, οι επιβάτες του Norwegian Jade που θα ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά, θα ξυπνούν καθημερινά σε έναν διαφορετικό προορισμό, με τη δυνατότητα να περάσουν οκτώ έως εννέα ώρες εξερευνώντας την Κρήτη, τη Μύκονο, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη.

Η εκκίνηση του δρομολογίου του Norwegian Jade από την Αθήνα, αποτελεί μέρος της περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της NCL στην Ευρώπη, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς κρουαζιέρας για την εταιρεία. Μάλιστα, έως το 2023, σχεδιάζει να τοποθετήσει εννέα πλοία στην περιοχή, με προγραμματισμένα δρομολόγια στην Ελλάδα από τα Norwegian Dawn, Epic, Escape, Getaway, Gem, Jade και Star.

«Οι θέσεις στα πρώτα δρομολόγια του Norwegian Jade στα ελληνικά νησιά εξαντλήθηκαν, λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ξαναρχίζουμε τα ταξίδια», επισήμανε ο Harry Sommer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

Εξάλλου, στις 7 Αυγούστου, το Norwegian Encore θα είναι το πρώτο πλοίο που θα ξαναρχίσει τις κρουαζιέρες από τις ΗΠΑ, κάνοντας ντεμπούτο στο Σιάτλ για την εναρκτήρια σεζόν δρομολογίων στην Αλάσκα.

Η NCL έχει ως κεντρικό πυλώνα την υποχρέωση όλα τα πληρώματα και οι επιβάτες να είναι πλήρως εμβολισμένοι για να ταξιδέψουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Η ειδική πολιτική ακυρώσεων Peace of Mind της εταιρείας παραμένει σε ισχύ για κρουαζιέρες με ημερομηνίες επιβίβασης έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση για αυτά τα δρομολόγια έχουν την ευελιξία να ακυρώσουν την κρουαζιέρα τους έως και 15 ημέρες πριν από την αναχώρηση και να λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων με τη μορφή πίστωσης για μελλοντική κρουαζιέρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δρομολόγιο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε το Norwegian Jade και τους επιβάτες του στην Ελλάδα. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια θα προσφέρουν στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν την πλούσια ιστορία, την πολυδιάστατη κουλτούρα και τη διάσημη γαστρονομία μας», ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version