Έρχονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες

ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / EUROKINISSI)
ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, ενώ αναμένονται και λίγα χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Στην Αττική , θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανότατα πρόσκαιρες καταιγίδες το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει η πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 12 βαθμούς Κελσίου.

Τα φαινόμενα κατά τόπους στα δυτικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα είναι έντονα. Σταδιακά, θα επικρατήσουν έως και 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ θα σημειωθεί πτώση κυρίως στα βόρεια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, ενώ θα σημειωθούν και παροδικές χιονοπτώσεις, κυρίως πάνω από τα 1.500 μέτρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί με ένταση 3 ως 5 μποφόρ και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 ως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου , την Ήπειρο , τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν 4 ως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο 7 με τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 8 και 17 βαθμών Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία , την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 5 και 18 βαθμών Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη , οι παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές το μεσημέρι θα οδηγήσουν σε σποραδικές καταιγίδες και τα φαινόμενα σε Δυτική και Νότια Κρήτη θα είναι έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 9 και 19 βαθμών Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα , θα σημειωθούν από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στα νότια τοπικά και σταδιακά στα βόρεια 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 19 βαθμών Κελσίου.

SHARE:

24Media Network