ΕΡΕΥΝΑ

Ειδήσεις και θέματα σχετικά με νέες έρευνες.

Ανάγκη για ενημέρωση των καπνιστών για τις αιτίες που προκαλούν τις επιβλαβείς συνέπειες από το τσιγάρο

Ανάγκη για ενημέρωση των καπνιστών για τις αιτίες που προκαλούν τις επιβλαβείς συνέπειες από το τσιγάρο

ΕΡΕΥΝΑ

6 στους δέκα καπνιστές στην Ελλάδα λένε πως θα ήταν πιο πιθανό να στραφούν σε μια καλύτερη εναλλακτική λύση εάν είχαν σαφείς πληροφορίες σχετικά με το πώς αυτά τα προϊόντα διαφέρουν από τα τσιγάρα και ποια είναι η επιστήμη πίσω από αυτά.

Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας

Για ποια Δημοκρατία μιλάμε; Πρώτοι οι Έλληνες σε απογοήτευση - Ζητούν ενίσχυση της Υγείας

Η δυσαρέσκεια για τη λειτουργία της δημοκρατίας συνδέεται με ανησυχίες για την οικονομία, την πανδημία και τις κοινωνικές διαιρέσεις, όπως δείχνει έρευνα του Pew Research Center. Τα στοιχεία για την Ελλάδα.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS - INCO EDUCATION ACCELERATOR: Εκπαιδεύουν ψηφιακά τα παιδιά

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS - INCO EDUCATION ACCELERATOR: Εκπαιδεύουν ψηφιακά τα παιδιά

Τα Παιδικά Χωριά SOS, σε συνεργασία με την INCO Education Accelerator και με τη στήριξη της Google.org, μεταφέρουν την εκπαιδευτική διαδικασία στον ψηφιακό κόσμο, διασφαλίζοντας ότι τα πιο ευάλωτα παιδιά έχουν ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση εν μέσω πανδημίας.

Πόσο άλλαξε η ζωή των ενοικιαστών της Blueground στη διάρκεια του lockdown;

Πόσο άλλαξε η ζωή των ενοικιαστών της Blueground στη διάρκεια του lockdown;

ΕΡΕΥΝΑ

Μία ενδελεχής έρευνα για την καθημερινότητα των πελατών της εταιρείας στη διάρκεια της καραντίνας και τις συνέπειές της σε όλους τους τομείς – Πώς και πόσο επηρεάστηκε η εργασία, οι σχέσεις και η ψυχική υγεία από την παραμονή στο σπίτι.

Ένα κορίτσι κοιτά το κινητό του

Πανευρωπαϊκή έρευνα: Η άρση του lockdown δεν συνεπάγεται και το τέλος της μοναξιάς

Το 41% των Ευρωπαίων που αισθάνθηκαν μόνοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας, στην πραγματικότητα αισθάνθηκαν λιγότερο μόνοι ή όσο μόνοι ένιωθαν πριν από τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η πλέον μακρόχρονη του είδους της νέα επιστημονική έρευνα, δείχνει πως όσο πιο μικρός ξεκινήσει κάποιος το κάπνισμα τόσο πιο δύσκολο είναι να το κόψει μεγαλώνοντας. (Cecilia Fabiano/LaPresse via AP)

Έρευνα: Όσο πιο μικρός αρχίσει κάποιος το κάπνισμα, τόσο πιο δύσκολα το κόβει

Μια νέα επιστημονική έρευνα δείχνει πως όσο πιο μικρός αρχίσει κάποιος το κάπνισμα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να παραμείνει καπνιστής μεγαλώνοντας, με σαφώς μικρότερες πιθανότητες να το κόψει.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς με τον υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο επισκέπτονται το κέντρο τύπου για τις Ευρωεκλογές 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο

Παππάς από Ζάππειο: Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τους εκπροσώπους του Τύπου

Τα πάντα είναι έτοιμα στο Ζάππειο για την μετάδοση της εκλογικής διαδικασίας και των αποτελεσμάτων, ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον του ξένου Τύπου σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Φωτογραφία αρχείου

Άνοιξε ο δρόμος για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην Κρήτη

ΕΡΕΥΝΑ

Οι συμβάσεις ενδέχεται να κατατεθούν προς κύρωση στη Βουλή ακόμα και πριν το καλοκαίρι, ενώ τις προσεχείς εβδομάδες θα υπογραφούν οι συμβάσεις παραχώρησης δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης για τις θαλάσσιες περιοχές «Ιόνιο» και «οικόπεδο 10».

Περιπολικό - Φωτό αρχείου

Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στους Αμπελόκηπους

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν με όπλα σε κοσμηματοπωλείο επί της Λ. Μεσογείων στους Αμπελόκηπους και αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα - Σε εξέλιξη αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό τους.