ΕΣΤΙΑΣΗ

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για την εστίαση και ενημερώσεις για την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης μέσα από την έγκυρη ενημέρωση του news247.gr.

Στις ταβέρνες και τα μπαρ συρρέουν πλέον μόνο λογαριασμοί

Στις ταβέρνες και τα μπαρ συρρέουν πλέον μόνο λογαριασμοί

Ξεπερασμένες προ πολλού είναι οι αντοχές των ανθρώπων της εστίασης. Δύο ιδιοκτήτριες καταστημάτων, απαριθμούν στο News 24/7 τα έξοδα που έχει μια κλειστή επιχείρηση, μιλούν για απουσία στήριξης από την κυβέρνηση. Εξηγούν τον προβληματισμό τους για την επόμενη ημέρα αλλά και πώς οι αντιφατικές δηλώσεις των υπουργών δημιουργούν σύγχυση και οικονομική επιβάρυνση.

Κατάστημα εστίασης που παραμένει κλειστό λόγω των μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας του κορονοϊού

Κυβερνητική Επιχείρηση κατευνασμού των επιχειρηματιών της εστίασης

"Η πολυπλοκότητα διάρθρωσης του κλάδου της εστίασης, καθώς και το μεγάλο διάστημα που δεν λειτουργεί δυσκολεύουν την εξίσωση επίλυσης των προβλημάτων του", ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης.

Η εστίαση με τα κλειδιά στο χέρι - Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Η εστίαση με τα κλειδιά στο χέρι - Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στην εστίαση, καθώς, τέσσερις στις δέκα επιχειρήσεις βλέπουν πλέον πιο κοντά από ποτέ το ενδεχόμενο για οριστικό λουκέτο.

Πέντε μέτρα στήριξης για νοικοικυριά και επιχειρήσεις - Νέος "διπλός" κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Πέντε μέτρα στήριξης για νοικοικυριά και επιχειρήσεις - Νέος "διπλός" κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής

Σε 1,5 δισ. ευρώ ανέρχεται η συνολική χρηματοδότηση του 6ου και 7ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Τι θα γίνει με ενοίκια. ΦΠΑ κι επίδομα θέρμανσης. Όλα τα μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας

Σταϊκούρας: Θα ρίξουμε περίπου 3 δισ. ευρώ στην οικονομία το 2021

"Το 70% των επιχειρήσεων εστίασης έπαθε τεράστια ζημιά" είπε ο υπουργός Οικονομικών. Τι ανέφερε για το ενδεχόμενο να μην επιστραφούν ποσά από το πρόγραμμα τις Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Κίνημα Αλλαγής

Κίνημα Αλλαγής: Φαρσοκωμωδία η στάση της κυβέρνησης απέναντι στην εστίαση

Σφοδρή κριτική του Κινήματος Αλλαγής στους χειρισμούς της κυβέρνησης αναφορικά με την εστίαση. Κάνει λόγο για φαρσοκωμωδία την στιγμή που "επιχειρήσεις απειλούνται με αφανισμό".

Κλειστά καταστήματα εστίασης στην Αθήνα

Εστιάτορες προς Μητσοτάκη: Η απάντησή μας θα δοθεί στο Σύνταγμα

"Η σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με επιλεγμένους εστιάτορες, στόχο είχε και έχει την «επικοινωνιακή» διαχείριση ενός προβλήματος που έχει προκληθεί από την έλλειψη αποτελεσματικής στήριξης του Κλάδου", τονίζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΕ.

Κλειστό κατάστημα εστίασης στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίες στέλνουν... κλειδιά στον Γεωργιάδη - "Σας αφήνω τον κωδικό συναγερμού και δύο σπεσιαλιτέ"

Ιδιοκτήτες κατασημάτων εστίασης στη Θεσσαλονίκη, έστειλαν επιστολή στον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέροντας ότι του αφήνουν τα κλειδιά, μαζί και όλους τους λογαριασμούς.

Ενημέρωση συντακτών υγείας για τον κορονοϊό, Παρασκευή 15 Ιανουρίου 2020. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ )

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γεωργιάδης δεν είχε το θάρρος να ζητήσει μία συγγνώμη

"Ο κ. Γεωργιάδης δεν μετανιώνει για τίποτα. Απλά περιμένει μετά τα λουκέτα και τις αθρόες απολύσεις, να του παραδώσουν τα κλειδιά" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης.

Take Away: Πρόστιμα για τα "πηγαδάκια" έξω από καφέ και εστιατόρια

Take Away: Πρόστιμα για τα "πηγαδάκια" έξω από καφέ και εστιατόρια

Απαγορεύεται η παραμονή πελατών στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο επιχειρήσεων εστίασης - Για τους παραβάτες προβλέπεται πρόστιμο 300 ευρώ ενώ η "καμπάνα" για την επιχείρηση ανέρχεται έως τις 3.000 ευρώ.