Η χήρα Καντάρη και η ανθοδέσμη

Η χήρα Καντάρη και η ανθοδέσμη
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΚΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΝΤΑΡΗΣ (EUROKINIISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Την αντίδραση μελών ακροδεξιάς οργάνωσης, στηλίτευσε η χήρα του 44χρονου, που δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Δεν δέχτηκε την ανθοδέσμη του προέδρου της Χρυσής Αυγής. Δείτε βίντεο από τις επιθέσεις σε αλλοδαπούς

Τις πράξεις αντεκδίκησης και αντιποίνων κριτικάρει με την πράξη της η χήρα του 44χρονου Μανώλη Καντάρη, που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης.

Η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών φέρεται να έχει αρνηθεί να πάρει την ανθοδέσμη που της έστειλε ο πρόεδρος της οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο Twitter η γυναίκα έστειλε πίσω την ανθοδέσμη, θεωρώντας το προσβολή στη μνήμη του άντρα της.

Ο Μανώλης Καντάρης ξεκίνησε να πάει στο μαιευτήριο όπου γεννούσε η γυναίκα του, όταν δέχτηκε επίθεση από τρεις αγνώστους, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες, αλλοδαπούς.

Οι κακοποιοί θέλησαν να κλέψουν τη βιντεοκάμερα που είχε μαζί του ο 44χρονος, με την οποία θα βιντεοσκοπούσε τη γυναίκα και το παιδί του.

Τον σκότωσαν χτυπώντας τον πισώπλατα με μαχαίρι τρεις φορές, η μία στον λαιμό. Δεν τους έφτανε να πάρουν την κάμερα ή που τον τραυμάτισαν, ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Ο φόνος του ανθρώπου προκάλεσε την οργή των κατοίκων, οι οποίοι εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με την ασφάλειά τους, σε γειτονιές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Σε συγκέντρωσή διαμαρτυρίας που έκαναν, μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης, που συμμετείχαν στην πορεία, ξεκίνησαν αντίποινα, χτυπώντας και κυνηγώντας αλλοδαπούς, οι οποίοι απλώς περνούσαν από εκεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα