Ούζο Ματαρέλλη: Αν το πιεις δεν ξεχνάς το μπουκάλι του, ούτε το όνομά του!

Ούζο Ματαρέλλη: Αν το πιεις δεν ξεχνάς το μπουκάλι του, ούτε το όνομά του!

Το Ούζο Ματαρέλλη, το παραδοσιακό απόσταγμα από τη Λισβόρι της Λέσβου με τον αρωματικό βιολογικό γλυκάνισο και το μέλι προβάλλεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μέσω διαφημιστικού σποτ.

Η καμπάνια του Ούζου Ματαρέλλη περιγράφει με χιουμοριστικό τρόπο οικείες εικόνες της καθημερινότητάς μας, αγαπημένες συνήθειες της παρέας σε ένα ταβερνάκι με εκλεκτό ούζο και μεζέδες.

Τρεις νεαροί φίλοι σε μια ταβέρνα δίπλα στο κύμα απολαμβάνουν τις τελευταίες γουλιές από το καραφάκι με Ούζο Ματαρέλλη. Τα ποτήρια έχουν αδειάσει και ήρθε η ώρα να ξαναγεμίσουν. Και όπως απαιτεί η κουλτούρα της ουζοποσίας στην ελληνική ταβέρνα, η συνεννόηση για την παραγγελία δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Ένας από την παρέα κοιτάζει με νόημα την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας που εκτελεί χρέη σερβιτόρας και σχηματίζει στον αέρα με τα χέρια του τις καμπύλες του μπουκαλιού Ματαρέλλη. Μια κίνηση που θυμίζει τον τρόπο που περιγράφει κάποιος ένα καλλίγραμμο γυναικείο σώμα. Το μήνυμα, ελήφθη. Ακόμα μια φιάλη Ούζο Ματαρέλλη με τις χαρακτηριστικές καμπύλες της, φτάνει στο τραπέζι. Το Ούζο Ματαρέλλη που μόλις το πιείς δεν ξεχνάς το σχήμα του μπουκαλιού του, ούτε το όνομά του!

https://www.youtube.com/watch?v=Z5kKu2Lh3wU

Αυτό είναι το Ούζο Ματαρέλλη. Ένα παραδοσιακό απόσταγμα από 100% διπλή απόσταξη, με βιολογικό γλυκάνισο και μέλι που κλείνει μέσα του τη βαθειά τεχνογνωσία και την αστείρευτη υπομονή του δημιουργού του, από τη σπορά και τη συγκομιδή του γλυκάνισου, μέχρι τη διαδικασία παραγωγής.

Η ιδέα και η υλοποίηση της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Ούζου Ματαρέλλη, ανήκει στην Pollen Advertising και στην Ribeye Production, ενώ τα γυρίσματα έγιναν σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε περιοχή της Αττικής.

ADVERTISING

SHARE: