Παγωτό μερέντα για τις πρώτες ζέστες

Παγωτό μερέντα για τις πρώτες ζέστες
Φωτογραφία αρχείου ASSOCIATED PRESS

Μία μοναδική συνταγή για πεντανόστιμο παγωτό που θα δροσίσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Υλικά

500 γρ κρέμα γάλακτος

250 γρ . μερέντα

25 γρ άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.

Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.

Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.

Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.

Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα