Στροφή προς την ελληνική δημιουργική κουζίνα, βλέπει η PROVIL

Στροφή προς την ελληνική δημιουργική κουζίνα, βλέπει η PROVIL

Μεγάλο ενδιαφέρον των επαγγελματιών της εστίασης και της φιλοξενίας για την ελληνική δημιουργική κουζίνα και τα ελληνικά προϊόντα διαπίστωσαν τα στελέχη της PROVIL στις συναντήσεις τους μαζί τους, στην Έκθεση HORECA

Οι Έλληνες μάγειροι, σε αντίθεση με το παρελθόν, διψούν για ιδέες και προϊόντα ώστε να παρουσιάσουν στους πελάτες τους και ιδιαίτερα στους επισκέπτες από το εξωτερικό, τις μεγάλες δυνατότητες της κουζίνας μας. ‘Σήμερα όμως δεν αρκεί η παραδοσιακή μορφή της ελληνικής κουζίνας, απαιτείται μια πιο δημιουργική και αυτό είναι το ζητούμενο. Η εξέλιξη αυτή στην κουζίνα μας θα συμβάλει και στην καλύτερη προώθηση και των ελληνικών προϊόντων’, εκτιμά ο πρόεδρος της PROVIL, Χρήστος Βογιάννου. Είναι γνωστό ότι το ποσοστό ελληνικών προϊόντων στις προμήθειες των μεγάλων ξενοδοχείων και εστιατορίων είναι πολύ χαμηλό. Ωστόσο, μεγάλο μέρος εισαγόμενων υλών μπορεί να αντικατασταθεί από ελληνική παραγωγή.

Η PROVIL συμμετείχε στην έκθεση με φόντο την παλιά Αθήνα, δημιουργώντας και προσφέροντας για δοκιμή αποκλειστικά ελληνικές γεύσεις. Θέλησε με τον τρόπο αυτό να τονίσει το ενδιαφέρον της για την εξέλιξη της ελληνικής γαστρονομίας. Η εταιρία, διαθέτει μεγάλο μέρος των πόρων της στην έρευνα πάνω σε προϊόντα τα οποία υποστηρίζουν την σύγχρονη ελληνική κουζίνα. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνον προωθεί την ιδέα στις επαφές με τους πελάτες της, αλλά τους κάνει προτάσεις για δημιουργικά ελληνικά πιάτα, παρέχοντάς τους και τα ανάλογα προϊόντα υποστήριξης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα