Το 3ο Athens Street Food Festival είναι γεγονός

Το 3ο Athens Street Food Festival είναι γεγονός

Από σήμερα έως την Κυριακή 6 Μαΐου γεύσεις απ' όλο τον κόσμο "κάνουν στάση" στις καντίνες και τα pop up stores του πιο feelgood φεστιβάλ της Αθήνας

Πρεμιέρα σήμερα για το 3ο Athens Street Food Festival και οι foodies της πόλης δίνουν ραντεβού στο παλιό αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Γκάζι προκειμένου να γευτούν μερικές απ' τις πιο hype γεύσεις που παίζουν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, το γαστρονομικό φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός, χωρίζεται σε τρία τριήμερα γεμάτα street food απολαύσεις. Ξεκινώντας από σήμερα και για τα επόμενα δύο τριήμερα (11-12-13 και 18-19-20 Μαΐου) πάνω από 30 καταστήματα θα παρουσιάσουν μια πανδαισία “γεύσεων του δρόμου” από όλες τις γωνιές της γης: από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Ταϊλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη, από τις ΗΠΑ έως και δημιουργική ελληνική κουζίνα.

Γνωστοί chef σε πρωτότυπες street food ιδέες, pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, καντίνες και εστιατόρια από την Αθήνα και την επικράτεια με ειδικά μενού, πολλές γευστικές” αποκλειστικότητες και bars με μπύρες, ποτά και αναψυκτικά.

Φυσικά, δεν θα λείπει η μουσική επένδυση από γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς και Djs καθώς και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες, μεγάλους και μικρούς. Όλα αυτά, στον ειδικά διαμορφωμένο, όμορφο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Πληροφορίες: 2109636489

www.athensstreetfoodfestival.gr

www.facebook.com/Athens-Street-Food-Festival-1149352665076325/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: City Soul
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

3ο Athens Street Food Festival

ADVERTISING

SHARE: