Φρικτό έγκλημα στην Αχαΐα: Μητέρα σκότωσε το μωρό της και το έβαλε στο ψυγείο

Φρικτό έγκλημα στην Αχαΐα: Μητέρα σκότωσε το μωρό της και το έβαλε στο ψυγείο

Ειδεχθές έγκλημα σε χωριό της Αχαΐας. Μητέρα σκότωσε το μόλις τριών μηνών μωρό της. Το έβαλε στο ψυγείο και μετά στην κούνια. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το ειδεχθές έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης (09/07) στο Αλεποχώρι Αχαΐας. Μια 31χρονη μητέρα σκότωσε το μόλις τριών μηνών αγοράκι της και το έβαλε στη συνέχεια στο ψυγείο.

Η μητέρα, η οποία έχει άλλα δύο παιδιά, μεγαλύτερης ηλικίας, αρχικά ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι το μωρό χτύπησε το προηγούμενο Σάββατο και όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη.

Το έβγαλε από εκεί και το έβαλε στην κούνια, όταν επέστρεψε ο σύζυγος της στο σπίτι, ο οποίος έλειπε από την περασμένη Πέμπτη. Ο άνδρας της υπέστη σοκ όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί και ειδοποίησε την αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα η 31χρονη φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, δηλώνοντας ωστόσο ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της. Τελεί υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίτσας και το πρωί της Τετάρτης (10/07) αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πατρών.

Προβληματική η οικογένεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον αδερφό του νυν συζύγου της, ο οποίος πριν λίγα χρόνια είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι και σήμερα, συνθήκες.

Η οικογένεια είναι γνωστή στις αρχές, καθώς εμπλέκεται σε υποθέσεις χρήσεις ναρκωτικών ουσιών, κλοπών και διαρρήξεων ενώ η μητέρα φέρεται να έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Κοινωνική λειτουργός είχε παρέμβει αλλά αποχώρησε μετά από απειλές

Με δηλώσεις του λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής επεσήμανε ότι είχαν διαπιστώσει ότι επρόκειτο για μια προβληματική οικογένεια, που ζούσε απομονωμένη στην άκρη του χωριού.

Πριν από ένα χρόνο είχε ζητηθεί η παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, η οποία επιλήφθηκε του θέματος αλλά αποχώρησε μετά από απειλές που δέχτηκε. Ακολούθησε νέα προσπάθεια τα δύο μεγαλύτερα παιδιά να πάνε στο “Χαμόγελο του Παιδιού” αλλά και αυτή έπεσε στο κενό για τον ίδιο λόγο.

Πληροφορίες από thebest.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα