ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ

Γιάννης Αλμπάνης

Ο Γιάννης Αλμπάνης είναι πολιτικός συντάκτης. Στο παρελθόν έχει δουλέψει στο CNN Greece, το Newpost και το Left.


Έφηβη κοπέλα (Φωτογραφία αρχείου)

Στη δουλειά και όχι στα θρανία

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιάννης Αλμπάνης γράφει για την συμφωνία υπουργείου Εργασίας και Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου, να απασχολούνται σε ξενοδοχειακές μονάδες 16χρονα παιδιά τα οποία ζουν σε δομές φροντίδας ανηλίκων.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη στη Βουλή

Εμβόλιο Πολάκη: Ανοσία για Τσίπρα και παρενέργειες για την κυβέρνηση

ΓΝΩΜΕΣ

Ο εμβολιασμός Πολάκη παρέχει πολιτική ανοσία στον ΣΥΡΙΖΑ, εντούτοις, η ζημιά που του έχει προκαλέσει δεν διαγράφεται. Την ίδια ώρα, προκαλεί αρνητική πολιτική παρενέργεια για την κυβέρνηση.

Ο Μίκης Θεοδωράκης

Mad Clip και Μίκης Θεοδωράκης

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιάννης Αλμπάνης γράφει για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη και του Mad Clip την ίδια μέρα και τους δύο κόσμους που δεν φαίνεται να συναντιούνται πουθενά.

Ανασχηματισμός: Το πιο μεγάλο φιάσκο

Ανασχηματισμός: Το πιο μεγάλο φιάσκο

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιάννης Αλμπάνης αναλύει τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση του Ευάγγελου Αποστολάκη αλλά και τις εξελίξεις με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, η δημιουργία του οποίου παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες.

Κόσμος με μάσκες περπατά στην Αθήνα

Η κυβέρνηση έχασε το στοίχημα του εμβολιασμού

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιάννης Αλμπάνης υποστηρίζει ότι η αποτυχία της κυβέρνησης να πείσει την οδηγεί στα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, τα οποία είναι αντιφατικά, έχουν αβέβαιο αποτέλεσμα και μπορεί να απειλήσουν την κοινωνική συνοχή.

Το πέρασμα της πυρκαγιάς από την Αγία Άννα Ευβοίας

Η Ελλάδα στις φλόγες: Επιτελική ανικανότητα, κλιματική κρίση και προπαγάνδα

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιάννης Αλμπάνης γράφει για την ανεπαρκή αντιμετώπιση από την κυβέρνηση της εθνικής καταστροφής που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές και για το ναυάγιο του επιτελικού κράτους.