ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

Γιάννης Μιχελάκης

O Γιάννης Μιχελάκης, βρίσκεται στον χώρο των media από το 1979 ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος» «Βραδυνή», «Ακρόπολη», «24 ώρες» και «Κέρδος». Διετέλεσε αρχισυντάκτης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» (1989-2000) και Διευθυντής στο «MEGA Κύπρου» (1999-200), καθώς και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 (2000-2009).

Από το 2009 ως το 2011, ήταν διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που επανεκδόθηκε το 2009. Από το 2011 ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, το 2012 εκλέχθηκε βουλευτής, από το 2012 ως το 2013 διετέλεσε Πρόεδρος στο Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής, από το 2013 ως το 2014 ήταν Υπουργός Εσωτερικών. Μετά τις εκλογές του 2015 επέστρεψε στη δημοσιογραφία και εργάστηκε ως Διευθυντής Ειδήσεων στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1 και MEGA (1989-2000) και σαν σύμβουλος στη εφημερίδα Δημοκρατία. Σήμερα, εκτός από τη συνεργασία του με το NEWS 24/7, είναι στην πρωινή ζώνη του Real FM.


Διανομή Self Test σε φαρμακείο της Αθήνας

Τα Self Test και η σωτηρία του Βαραββά

ΓΝΩΜΕΣ

Η πρώτη ημερά εφαρμογής του μέτρου της διενέργειας self test, διέψευσε τις Κασσάνδρες. Οι μαθητές τα έκαναν σωστά, τα φαρμακεία είναι στη θέση τους και εντοπίστηκαν και κρούσματα, που δεν θα γνωρίζαμε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά τον Κώστα Σημίτη υπό το βλέμμα του Τζέφρι Πάιατ (Φωτογραφία αρχείου)

Γιατί ο Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τη γραμμή Σημίτη

ΓΝΩΜΕΣ

Aν η συζήτηση για το Ελσίνκι γινόταν μόνο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, το κακό δεν θα ήταν μεγάλο. Όταν όμως παρουσιάζεται ως καλό παράδειγμα διαχείρισης των ελληνοτουρκικών, τότε οι παγίδες είναι μπροστά μας.

O πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμάιερ

Οι Γερμανοί μαθαίνουν από τα λάθη τους και τα επαναλαμβάνουν με κλειστά μάτια

ΓΝΩΜΕΣ

Η κρίση του κορονοϊού δεν πρέπει να ξεθωριάσει το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης από στενόμυαλες λογικές που γεννούν αποφάσεις σαν και αυτή του Ανωτάτου Γερμανικού Δικαστηρίου για το Ταμείο Ανάκαμψης.

Συνάντηση Τζο Μπάιντεν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, 24 Αυγούστου 2016

Η Ελλάδα σε ρόλο Ισραήλ και η "θεωρία του φόβου της πολιορκίας της Τουρκίας"

ΓΝΩΜΕΣ

Από την αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ, μέχρι τις συμμαχίες που χτίζει η Αθήνα με χώρες που έχουν αντιπαλότητα ή σύγκρουση συμφερόντων με την Τουρκία, η Άγκυρα έχει σοβαρούς λόγους να ανησυχεί.