ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΙΑΣ

Γιώργος Καρελιάς

Με σπουδές στην Νομική Αθηνών. Αλλά, φοιτητής ακόμα, μπλέχτηκε στα γρανάζια της δημοσιογραφίας. Είχε την τύχη να δουλέψει επί 35 χρόνια στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, την εμβληματικότερη εφημερίδα της Μεταπολίτευσης. Και έκανε τα πάντα: ρεπορτάζ επαρχίας, υπουργείων, ελεύθερο και πολιτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία. Τα τελευταία οκτώ χρόνια τακτικός αρθρογράφος στο Protagon.gr. Και συνεχίζουμε...


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Ντουμπάι

Αθήνα-Ντουμπάι: Ο Τσιτσιπάς έπαιξε σε "σποτ υπευθυνότητας", φτιάξτε τώρα κι ένα με τον Κωστόπουλο…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τους Έλληνες σελέμπριτι που ξεφάντωσαν στο Ντουμπάι σαν να μην υπάρχει πανδημία, αλλά και το ''πρότυπο'' του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αμετροέπεια και απρονοησία: Εμβόλια με το σταγονόμετρο, θάνατοι με τη σέσουλα. Κι έχουμε ακόμα δύσκολους μήνες μπροστά μας…

Αμετροέπεια και απρονοησία: Εμβόλια με το σταγονόμετρο, θάνατοι με τη σέσουλα. Κι έχουμε ακόμα δύσκολους μήνες μπροστά μας…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τους ταγούς, οι οποίοι μετά τον εμβολιασμό τους, πρέπει να πέσουν με τα μούτρα στην ενίσχυση των νοσοκομείων, ώστε να σωθούν περισσότεροι άνθρωποι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

To Bloomberg είπε αυτό που φαίνεται, η κυβέρνηση ν' αφήσει την αυταρέσκεια και να προλάβει τα χειρότερα…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την ανάγκη ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του να παραμερίσουν το σύνδρομο της αυταρέσκειας που τους διακατέχει σχετικά με την πανδημία.

Άνθρωποι λαμβάνουν τρόφιμα εν μέσω πανδημίας

Μπορεί το "μετά" να είναι χειρότερο;

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την επόμενη μέρα μετά την πανδημία, για τις "μαύρες" προβλέψεις για την οικονομία, την ύφεση που καλπάζει παντού και την ανεργία.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός στη Βουλή

"Φιλελεύθεροι" και "αντικρατιστές" σιτιζόμενοι από το κράτος…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την κυβέρνηση που εξελέγη με το φωτοστέφανο του "φιλελευθερισμού", αλλά έχει καταγράψει αριθμό ρεκόρ στους διορισμούς μετακλητών, με τελευταίο αυτόν του Γρηγόρη Ψαριανού.

Η Άνγκελα Μέρκελ μετά τη Σύνοδο Κορυφής

Κυρώσεις στην Τουρκία; Ευτυχές το 2021…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τους πραγματικούς λόγους της χλιαρής αντιμετώπισης που συνεχίζει να έχει από την ΕΕ ο Ερντογάν, ο οποίος θα συνεχίσει ανενόχλητος μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σκίζουν οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη, του Τσίπρα άστα να πάνε…

Σκίζουν οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη, του Τσίπρα άστα να πάνε…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τη διαφορετική προσέγγιση των δύο "γαργαλιστικών" γεγονότων από τους επικοινωνιολόγους των Τσίπρα και Μητσοτάκη. Το "έκανα λάθος", η ενοχή και ο Όργουελ.

Πεταμένη μάσκα

Απλά μαθήματα ατομικής (μη) ευθύνης…

ΓΝΩΜΕΣ

O Γιώργος Καρελιάς γράφει για τα αρνητικά παραδείγματα που δίνουν κυβέρνηση, Κράτος και επιστήμονες σχετικά με την τήρηση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Στην επιτυχία όλοι έδρεψαν δάφνες, στην αποτυχία ουδείς έχει ευθύνη;

Στην επιτυχία όλοι έδρεψαν δάφνες, στην αποτυχία ουδείς έχει ευθύνη;

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τα αίτια της αποτυχημένης διαχείρισης του δεύτερου κύματος, αλλά και για την απόδοση ευθυνών που αναζητούν "πατέρες" μεταξύ των πολλών του περασμένου Μαΐου.

Γκράφιτι του Μαραντόνα στην Αργεντινή

Ο θεός πήρε πίσω το χέρι του…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, το χέρι του Θεού, αλλά και τις ''αμαρτίες'' του, που τον εξουθένωσαν σωματικά και τον οδήγησαν στον πρόωρο θάνατο.

Βασίλης Κικίλιας και Στέλιος Πέτσας

Ο Πέτσας ανοίγει, ο Κικίλιας εμβολιάζει, οι γιατροί φρικιούν…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την προαναγγελία της κυβέρνησης πως θα ανοίξει την εστίαση την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται και οι ΜΕΘ "στενάζουν", αλλά και για το "σχέδιο εμβολιασμού" που παρουσίασε ο υπουργός Υγείας.

Η νύχτα του Πολυτεχνείου φώτισε την Ελλάδα, ας μην σκοτεινιάσουν την αυριανή επέτειο…

Η νύχτα του Πολυτεχνείου φώτισε την Ελλάδα, ας μην σκοτεινιάσουν την αυριανή επέτειο…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την επέτειο του Πολυτεχνείου, την υπερβολική απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας, αλλά και την ευκαιρία του Πρωθυπουργού να αντιστρέψει το κλίμα έστω και την τελευταία στιγμή.

Κυριάκος Μητσοτάκης - Κωνσταντίνος Ζέρβας

Από το success story στον εφιάλτη: Ποιος θα πει το "mea culpa";

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την πορεία από το success story της περασμένης άνοιξης στον σημερινό εφιάλτη της Θεσσαλονίκης και τα δέκα στάδια που μεσολάβησαν, ενώ αναρωτιέται ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την καθυστέρηση της λήψης μέτρων.