ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΙΑΣ

Γιώργος Καρελιάς

Με σπουδές στην Νομική Αθηνών. Αλλά, φοιτητής ακόμα, μπλέχτηκε στα γρανάζια της δημοσιογραφίας. Είχε την τύχη να δουλέψει επί 35 χρόνια στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, την εμβληματικότερη εφημερίδα της Μεταπολίτευσης. Και έκανε τα πάντα: ρεπορτάζ επαρχίας, υπουργείων, ελεύθερο και πολιτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία. Τα τελευταία οκτώ χρόνια τακτικός αρθρογράφος στο Protagon.gr. Και συνεχίζουμε...


Νίκη Κεραμέως και Κυριάκος Μητσοτάκης

Γι' αυτά (δεν) ψηφίστηκαν;

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την αλλαγή της Κεραμέως με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, τους χιλιάδες υποψήφιους που έμειναν εκτός πανεπιστημίων και τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μάσκα (φωτογραφία αρχείου)

Από το "ανοίγουμε με ασφάλεια", στο κλείνουμε πανικόβλητοι: Οι διαβεβαιώσεις πήγαν περίπατο…

ΓΝΩΜΕΣ

Το παράδειγμα της Μυκόνου, στην οποία ήδη επιβλήθηκε lockdown, αλλά και άλλων τουριστικών περιοχών, φανερώνει ότι χάθηκε(ξανά) ο έλεγχος. Και όσο κι  αν στην κυβέρνηση παίζουν με τις λέξεις, η αποτυχία δεν κρύβεται.

Συγκέντρωση πολιτών στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Τι δεν κάναμε καλά;

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τις εικόνες που είδαμε στο Σύνταγμα, με λάβαρα, σταυρούς και εικόνες. Ανακύπτει το ερώτημα τι δεν έγινε σωστά από όσους διαχειρίστηκαν την πανδημία και φτάσαμε στα χτεσινά των πλατειών;

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς

Κύριε Χαρδαλιά, οι πολιτικοί δεν κάνουν αγωγές και μηνύσεις, δίνουν πειστικές απαντήσεις…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την αποκάλυψη εις βάρος του Νίκου Χαρδαλιά με τα εμπύρετα μέλη της Φενέρμπαχτσε, την διάψευση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και την μέθοδο του εκφοβισμού στην οποία κατέφυγε με αγωγές και μηνύσεις.

Ο Άκης Σκέρτσος

Αν ο Σκέρτσος ήταν υπουργός του Μπάιντεν, θα έλεγε στους εργοδότες "πληρώστε περισσότερο"…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τις δηλώσεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσου σχετικά με την σχέση εργαζομένων-επιχειρήσεων και γιατί δεν θα μπορούσε να είναι υπουργός της κυβέρνησης Μπάιντεν

Ο Νίκος Παππάς

Προανακριτική για Παππά: Το φιάσκο και το δίδαγμα…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και τις κατηγορίες περί δωροδοκίας του Νίκου Παππά, χαρακτηρίζοντας πολιτικά βλακώδη την τακτική του τελευταίου, όχι όμως ποινικό αδίκημα.

Ο Κωστής Χατζηδάκης

Ασύστολη προπαγάνδα: Ο Βρούτσης έταζε "συντάξεις με ένα κλικ", ο Χατζηδάκης ανακάλυψε τώρα… ταλαιπωρία στον ΕΦΚΑ!

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την έκπληξη των δύο υπουργών Εργασίας της κυβέρνησης από την κατάσταση που επικρατεί στον ΕΦΚΑ, την ώρα που η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων αποτελεί κοινό μυστικό.

Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα

Το αλαλούμ με το Astrazeneca: Οι ευθύνες κυβέρνησης και επιστημόνων δεν κρύβονται…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τις αντιφατικές αποφάσεις της Επιτροπής Εμβολιασμού σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, τη σύγχυση που προκάλεσαν στους πολίτες και τις ευθύνες της κυβέρνησης για την παραπληροφόρηση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης

Όργουελ ζεις και μας (τους) οδηγείς: Η διαστροφή των λέξεων…

ΓΝΩΜΕΣ

Ενώ το εργασιακό νομοσχέδιο είναι η επιτομή του φιλοεργοδοτισμού, ο αρμόδιος υπουργός λέει ότι κάνει φιλεργατικές μεταρρυθμίσεις... Ακόμα και ο Οργουελ θα κατάπινε τη γλώσσα του για τη σύγχρονη-φιλελεύθερη, τρομάρα της-διαστροφή εννοιών και λέξεων.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα εμβόλια, τα "προνόμια", η παραπλάνηση…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την συζήτηση που έχει ανοίξει για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, γιατί δεν πλησιάζουμε στο "τείχος ανοσίας" και τις συνέπειες της συζήτησης για "πρόνόμια" των εμβολιασμένων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

O χρεωμένοι πολίτες (θα) πτωχεύουν. Γιατί σιωπά ο Μητσοτάκης για την καταχρεωμένη ΝΔ;

ΓΝΩΜΕΣ

Είναι προκλητικό η κυβέρνηση να ψηφίζει νόμους για να πτωχεύουν ακόμα και φυσικά πρόσωπα που χρωστάνε, αλλά για το κόμμα της, που είναι καταχρεωμένο, να μην τρέχει τίποτα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα προπαγανδιστικά success story καταρρέουν, τώρα το βλέπουν και οι υποστηρικτές τους…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την εγκληματικότητα και τους εμβολιασμούς στη χώρα μας, αλλά και την πραγματικότητα που δεν μπορεί να κρυφτεί παρά τη συνεχή προπαγάνδα της κυβέρνησης.

Σφραγίστηκε το θέατρο «Εμπρός»

Ανεξιχνίαστα όλα τα βαριά εγκλήματα, αλλά η Αστυνομία… πατάσσει την "εγκληματικότητα" στο "Εμπρός"!

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για την "πάταξη" της εγκληματικότητας στα θέατρα και στις πλατείες, την ώρα που ειδεχθή εγκλήματα παραμένουν ανεξιχνίαστα και κακοποιά στοιχεία κυκλοφορούν ελεύθερα.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Φτιάξτε και μια "λίστα Πέτσα"… εξωτερικού! Αλλιώς, μη μιλάτε, εξευτελίζεσθε…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τους Έλληνες εφοπλιστές, τις δηλώσεις Λασκαρίδη και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που φαίνονται να δυσκολεύονται απέναντι σε ξένους δημοσιογράφους

Η Ολγα Κεφαλογιάννη

O Mητσοτάκης δεν φοβάται τις "ανταρσίες" βουλευτών του, φοβάται όσα αδυνατεί να αποτρέψει η αντιπολίτευση…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς εκτιμά την κατάταση που διαμορφώνεται στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, μετά την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο της αναγκαστικής συνεπιμέλειας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον αποτρεπτικό φράχτη του Έβρου

Ο φράκτης, η φωτογραφία της Προέδρου και αδήριτη πραγματικότητα…

ΓΝΩΜΕΣ

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για τη φωτογραφία της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου μπροστά από τον αποτρεπτικό φράχτη στον Έβρο και τις υπερβολές που ακολούθησαν, ένα προφανές επικοινωνιακό λάθος.