ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΙΑΣ

Γιώργος Καρελιάς

Με σπουδές στην Νομική Αθηνών. Αλλά, φοιτητής ακόμα, μπλέχτηκε στα γρανάζια της δημοσιογραφίας. Είχε την τύχη να δουλέψει επί 35 χρόνια στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, την εμβληματικότερη εφημερίδα της Μεταπολίτευσης. Και έκανε τα πάντα: ρεπορτάζ επαρχίας, υπουργείων, ελεύθερο και πολιτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία.


Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο νεότερος Μητσοτάκης ξεπέρασε τον παλαιό και κινδυνεύει να τα χάσει όλα…

ΓΝΩΜΕΣ

Τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να "καλλιεργεί" μηχανισμούς παρακολούθησης, που έφτασαν να παγιδεύουν πολιτικούς της γενιάς του και νεότερους, όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης;

Νίκος Ρωμανός

Εκτσογλανισμός: Ο Ρωμανός της ΝΔ… εγκαλεί τον Ανδρουλάκη!

ΓΝΩΜΕΣ

Πώς ανέχεται ο πρωθυπουργός ένα έστω χαμηλόβαθμο στέλεχος του κόμματός του να εγκαλεί δημοσίως τον κ. Ανδρουλάκη γι’ αυτό που υπέστη, την ώρα που ο ίδιος αισθάνθηκε την ανάγκη να του ζητήσει συγγνώμη;

Ο Μητσοτάκης που "δεν ήξερε" και η ευθύνη του κ. Ντογιάκου…

Ο Μητσοτάκης που "δεν ήξερε" και η ευθύνη του κ. Ντογιάκου…

ΓΝΩΜΕΣ

Η παρακολούθηση ενός πολιτικού προσώπου συνιστά σκάνδαλο πρώτου μεγέθους, είναι ζήτημα δημοκρατίας και ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες πολίτες. Η εισαγγελική έρευνα πρέπει να την φωτίσει. Οτιδήποτε άλλο θα είναι "κουκούλωμα".

Νίκος Ανδρουλάκης

Παγίδα για τον Ανδρουλάκη δεν είναι μόνο ο "κοριός"...

ΓΝΩΜΕΣ

Μία υπόθεση εργασίας για το 2018 και μια καλή αφορμή για να συνειδητοποιήσουν όσοι έχουν αυταπάτες στο ΠΑΣΟΚ για το πώς τους αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και το ευρύτερο σύστημα εξουσίας-που τη στηρίζει.

Νίκος Ανδρουλάκης

Γιατί δεν πρέπει να "θαφτεί" και η απόπειρα παγίδευσης του Νίκου Ανδρουλάκη

ΓΝΩΜΕΣ

Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να δώσει μια σαφή και κατηγορηματική απάντηση: ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν παρακολουθεί πολιτικούς αρχηγούς. Η ευθύνη του πρωθυπουργού και η επιστροφή σε "σκοτεινές εποχές".

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στη δίκη της 17Ν

Κωμωδία εν εξελίξει: Ο Κουφοντίνας είναι ΣΥΡΙΖΑίος, ο Γιωτόπουλος Νεοδημοκράτης!

ΓΝΩΜΕΣ

Η άδεια στον καταδικασθέντα ως αρχηγό της 17Ν, Αλ. Γιωτόπουλο για την οποία έπεσε βαθιά σιωπή από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, οι οποίοι χαλούσαν τον κόσμο για τον Κουφοντίνα.

Άγγελος Συρίγος

Βιασμοί ανθρώπων και εννοιών: Από τον Λιγνάδη στο Πολυτεχνείο…

ΓΝΩΜΕΣ

Στο πολιτικό και κοινωνικό προσκήνιο κυριάρχησαν τις τελευταίες μέρες ο Κούγιας και ο Συρίγος. Για τον πρώτο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο δεύτερος, νεόκοπος πολιτικός, υφυπουργός σήμερα, είχε «σουξέ» επειδή προσπάθησε να αποδομήσει το «μύθο» του Πολυτεχνείου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο πρωθυπουργός εκνευρίζεται: Καλό σημάδι για τον Τύπο, κακό για τον ίδιο…

ΓΝΩΜΕΣ

Όταν ο πρωθυπουργός ενοχλείται και εκνευρίζεται στο εξωτερικό από επισημάνσεις αδυναμιών της κυβέρνησής του, το πιο απλό που καταλαβαίνουμε είναι ότι δεν μπορεί να αντικρούσει τις επικρίσεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι Γάλλοι είπαν όχι στη "σταθερότητα" (Μακρόν), ο Μητσοτάκης το κατάλαβε;

ΓΝΩΜΕΣ

Ας αρχίσουμε με ένα γενικό "κανόνα". Στην πολιτική η σταθερότητα, όπως εκφράζεται με τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις, είναι προτιμότερη από την αστάθεια, η οποία μπορεί να προέλθει από κυβερνήσεις συνεργασίας ή, ακόμα χειρότερα, από την αδυναμία σχηματισμού κυβερνήσεων.